|
![]() |
#61 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Elven - imamo jako sličan ukus u serijama.. ![]() ![]() ![]() ![]() potražit ću ove što si naveo, ja i cura obožavamo pratiti takve serije.. a što se tiče Dr. House, mislio sam na to kako je dobar glumac, uspio je sakriti svoj materinji naglasak, a koentari... zadnja epizoda.. ona mlada doktorica, nešto viče; da li znaš kako je to kad ti guraju cijev u dupe, bla bla.. a House na to, volio bih upoznati (ili tako nešto) tog crnog košarkaša s kojim s živjela u domu za vrijeme studija.. ja sam se izvalio skoro sa kreveta... cura taj čas nije gledala, pa me gleda koji ti je k? ![]() ![]() naši naravno, nisu UOPĆE ni pokušali prevesti taj dio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Toliko offtopicarite, a jos nitko nije spomenuo The IT Crowd.. Evo mali preview - pocetak prve epizode: http://www.youtube.com/watch?v=gJ7rC...elated&search= .. i jos malo ![]() http://www.youtube.com/watch?v=62v0rcImn4Q&NR=1
![]() |
#63 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
@gabre: stvarno je jak house, non stop nekom spušta i nitko mu ništa ne može...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Je House je kralj. Nije samo sto kaze, nego kako to kaze. ![]() Dexter? Vidis tu seriju sam uspio fulati. Thanks Zlik, budem pogledao. Bas sam maloprije pogledao prvu epizodu Jekyll-a i mogu reci da mi se serija svidja. Prvo sam se bojao da ce to sve lose izbrijati, i pocinje malo dosadnjikavo ta prva epizoda, ali na pola postane interesantno i naravno na kraju jako dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|