|
![]() |
#9661 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
nda, ontopic. jedem lubenicu. nema nista bolje u tople dane nakon ponoci Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 24.06.2007. u 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9662 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
plan i program za danas ![]() doručak1: lisnato s pekmezom od marelice + pola table čokolade doručak 2: sedvic mortadela, sir i majoneza (09:00) ručak: zagrebački, riža, umak od šampinjona, pečena paprika, mješana salata, štrudla od višnje (13:00) ručak br2: roštilj (vratina, chevapi, piletima), pomfrit itd (kaj sve ide uz rucak) (17:00) vecera br1: ostaci roštilja (20:00) večera br2: nadam se da ec biti pizza (22:00) za laku noc još malo štrudle od višanja oko 00:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9663 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam si napravio sirni namaz ![]() Domaći sir u koji se umješa sitno sjeckani mladi luk, paprika, češnjak, sol i mjevena crvena paprika. Ne mora biti mladi luk-može i vulgaris ali mora biti na sitno... Namazano malo deblje na raženi kruh ![]()
![]() |
#9665 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() hamm... ![]() ...danas smo klopali ostatak od jucerasnjeg satarasa s tijestom + pečena piletina ![]() navecer idem na jednu festicu..znam da ce se fino klopati ![]()
![]() |
![]() |
#9667 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Jučer sam organizirao žešču gozbu ![]() ![]() ![]() http://img105.imageshack.us/my.php?i...oto0530rq9.jpg
![]() |
#9668 |
Super Moderators
|
Ne znam koji me vrag tjerao po ovoj vrućini radit "nekaj toplo"...samo dok sam podgrijao meso za špagaće i skuhao tjesteninu-mokar ko pes... ![]() Zato je šalata od friškog zelja izvukla stvar ![]()
![]() |
#9669 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja dosao iz Zadra, uspomene su jos u trbuhu...ali nije neko zelje ![]() ![]() ![]() Odojak: ![]() Pashka janjetina ![]() ![]() Shot with K608i. Chevapi & kotleti za desert: ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9670 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#9671 |
Super Moderators
|
![]() |
#9672 |
PizzoZder
|
Ja i zippo61 veceras zderemo pizzu kod mene, zena sprema. Moram brzo skocit po cocacolu da ga natankam pa nece moc puno pojest, ostace meni ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9673 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ja se bas vatio s placa ![]() kupio 30 jaja, valjda ce bit nesto dobro ![]() a jucer 4 pice margarite narucio, pojeo u 11 ujutro i do navecer nisam mogo nist jest, a onda sam pojeo 3 banane, cokoladu za kuhanje i dve litre mlijeka. hladnog.
![]() |
#9674 |
Registered User
|
da ziher, pojeo si 4 pizze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9676 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9677 |
Super Moderators
|
Danas lagana hrana-na naglo pečena pileća krilca i kristalka. ![]()
![]() |
#9678 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9679 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
sinoć za večeru... preslabo sam ih zapeko, al svejedno su bile fineeee. inače, to su Klarine smrznute štrukle, ovo je velki tanjur (da ne bi bilo zabune oko veličine štrukli) i totalno sam se zgazio od samo 3 štrukle (u paketu ih je 6) ![]()
![]() |
#9680 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9681 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9682 |
Pod naletima kopita zla
|
cek cek pojeo si lonac graha od 5L cuj stari ti si na trešnjevic i ja sam na trešnjevci..ako kasnije cujem paljbu onda znam sto je u pitanju ![]() ja sam danas bio razuman..pojeo sam samo 7dkg polija, jednu pastetu, jednu liziku (veliku) i jos nesto slatkisa (cokoladice itd..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9683 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9684 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9686 |
Super Moderators
|
![]() |
#9688 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam upravo sad pojel 9 komada vruće bučnice...valjda znate kaj je to... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9689 |
Super Moderators
|
![]() |
#9690 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Arghhhh, nemoj sada tako, lijepo sam ti nudio reci da di sam ju kupio ali ti je bio neugodnjak pred Ninom.Svi smo mi isti pod haubom :P Mogle bi skore jedne Ž.Bilo bi stvarno u redu prije neg se svi razbeze. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|