|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Dual boot xp i vista!?!
imam instaliran xp pro i vistu ultimate. svaki os na svojoj particiji. meni se automatski pali vista nakon onih 30 sek. sto odbroji,ali ja zelim da mi se automatski pali xp. thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Control Panel - System - Advanced - Startup and Recovery - Edit (Boot.ini) namjesti koji hočeš da ti os (vista ili xp) se podiže prvi i koje vrijeme odbrojava prije početka podizanja. To sve učini na visti kako je gore opisano. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Vista Boot PRO s tim programom sve riješiš. Jako koristan program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
hvala vito uspio sam. ja uvijek prckao to u xp-u i nikako da vidim onaj vistu i xp da pise. i nikako da udem u vistu i to napravim. ![]() imam jos jedan mali problem nevezano za ovo. zivcira me kad idem upali neki program ili nesto uvik mi dode ono continue i cancel.za taj program.kako da to maknem? sry na OT. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() o ovome se radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Valjda se to već 100 puta reklo na forumu. A da i ne velim da se stisne F1 u Visti i dobije se help te se i tamo može naći kako to disable-at! http://forum.pcekspert.com/showpost....28&postcount=4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Vidi za to imaš objašnjeno na ovom forumu, e sad ako ti se ne da tu gledat samo na google upiši user account control i imaš stotine objašnjenja, mada je ovaj forum najbolji za takve stvari. To ti se riješi da odeš u user accounts kod viste i piše ti tamo da se to da iskljčiti. Ali ima tu još nešto, neki programi kad je to isključeno se neće instalirat, pri. adobe reader, pa stoga to se onda uključi ponovo i isključi kad se instalira neki program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
hvala vuco,a i nemoras se odma ljutit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma nije da se ljutim, malo sam zgorio jučer na bazenima ![]() Ali u svakom topicu o Visti, ima pitanje o disable-anju tog UAC-a i u svakom ima odgovor ![]() Uživaj u Visti, meni čisto dobro paše, ali image od XP je odma tu blizu ^^ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|