|
![]() |
#1 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() di su svi ti ljudi koji se hvale svojim pc mod kucistima da mi je samo znat??? napravis lan i u sklopu njega pc moding contest da malo ubijes onu dosadu od napucavanja u prokletom cs-u i slicnim igrama, da ljudi i uzivo pokazu svoje "kante", razmjene iskustva, pokupe koju pametnu ideju od nekog i ako imaju najbolje kuciste pokupe 500 kuna... mislim, ako moze doc covijek iz slovenije (Fran, cool pc ) sav sretan sto je netko napokon napravio nesto takvo, cak je uletio i kao sponzor, Reeebuuk dolazi iz daruvara, putuje busom, nosi 19" monitor, a vama je tesko dogovorit se i doc iz zagreba do velike gorice... neznam mozda vam je bilo previse dat onih dodatnih 25 kuna za prijavu??? ak je u tome problem pravo sudjelovanja imaju svi, bez dodatnog placanja... ukoliko ste se predomislili i odlucili ipak doci i pokazati susjedima slovencima da i mi mozemo napravit neki pc mod molim da se prijavite na gathering-team |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
a sta cu ja na LAN partyju kad od CS, UT, RTCW i slicnih stvari nemam nista doma, igro sam ih sve zajedno mozda 10 sati. ne da bi me tamo rasturili, nego bi me fakat rasturili ko beba zvecku ![]() al ak se dijele pare za case mod, hm.... mogo bi se pozurit sa ovim sta radim ![]() btw, kolko cesto se okupljate?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
What's inside???
|
prvi lan je bio 3/4. 5. 2003, taj je bio samo sa cs-om, ali ovaj je malo povecanog programa, a ako dobro prode i iduci ce biti takvi, iduci se jos dogovaramo kad bi bio, razmisljali smo o 5. mjesecu, ali mozda je ipak malo rano... u svakom slucaju pisat ce na ovom forumu najmanje mjesec dana prije |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
a do 5.og mjeseca ce bit nesto, nadam se. cak stignem i izvjezbat pokoju igru ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
Mislim da bi dobili vise prijava (ja bih vrlo vjerojatno dosao) da nemate, hm, "cudan" nacin bodovanja... Jer ovako, ste doslovno eliminirali sve bez vodenog!? Vodeno nosi skoro 3 puta vise od max mogucih bodova dobivenih od ostalih triju ocjena? Po meni, bolje bi bilo da je umjesto vodenog, naziv kategorije npr Hladjenje i da nosi kao i ostale max 5 bodova (ovisno o metodi hladjenja - 1="stock" zracno, 2=self made zracno, 3="stock" vodeno, 4=self made vodeno, 5=peltier). Doduse tih 25/50 ce imati manji utjecaj ako bude vise onih koji ce ocjenjivati, ali svejedno... Lijep pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Kaj onda ima onih 20 mjesta za one koji dolaze u zadnji tren ili je jos ostalo samo onih 5? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Prijava rijesena... Vidimo se! |
![]() |
![]() |
|
|