PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   toliko o hrvatskoj pc moding sceni... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7435)

Bipe 02.01.2004. 23:39

toliko o hrvatskoj pc moding sceni...

di su svi ti ljudi koji se hvale svojim pc mod kucistima da mi je samo znat??? napravis lan i u sklopu njega pc moding contest da malo ubijes onu dosadu od napucavanja u prokletom cs-u i slicnim igrama, da ljudi i uzivo pokazu svoje "kante", razmjene iskustva, pokupe koju pametnu ideju od nekog i ako imaju najbolje kuciste pokupe 500 kuna... mislim, ako moze doc covijek iz slovenije (Fran, cool pc ) sav sretan sto je netko napokon napravio nesto takvo, cak je uletio i kao sponzor, Reeebuuk dolazi iz daruvara, putuje busom, nosi 19" monitor, a vama je tesko dogovorit se i doc iz zagreba do velike gorice...
neznam mozda vam je bilo previse dat onih dodatnih 25 kuna za prijavu??? ak je u tome problem pravo sudjelovanja imaju svi, bez dodatnog placanja...
ukoliko ste se predomislili i odlucili ipak doci i pokazati susjedima slovencima da i mi mozemo napravit neki pc mod molim da se prijavite na gathering-team

miato 03.01.2004. 10:00

a sta cu ja na LAN partyju kad od CS, UT, RTCW i slicnih stvari nemam nista doma, igro sam ih sve zajedno mozda 10 sati.
ne da bi me tamo rasturili, nego bi me fakat rasturili ko beba zvecku :D
al ak se dijele pare za case mod, hm.... mogo bi se pozurit sa ovim sta radim :D
btw, kolko cesto se okupljate?

Bipe 03.01.2004. 12:38

prvi lan je bio 3/4. 5. 2003, taj je bio samo sa cs-om, ali ovaj je malo povecanog programa, a ako dobro prode i iduci ce biti takvi, iduci se jos dogovaramo kad bi bio, razmisljali smo o 5. mjesecu, ali mozda je ipak malo rano... u svakom slucaju pisat ce na ovom forumu najmanje mjesec dana prije

CatKiller 03.01.2004. 15:15

Niti mi se tegli komp niti se igram!

miato 03.01.2004. 15:51

a do 5.og mjeseca ce bit nesto, nadam se.
cak stignem i izvjezbat pokoju igru :beer:

_GT 06.01.2004. 17:29

Mislim da bi dobili vise prijava (ja bih vrlo vjerojatno dosao) da nemate, hm, "cudan" nacin bodovanja...
Jer ovako, ste doslovno eliminirali sve bez vodenog!?

Vodeno nosi skoro 3 puta vise od max mogucih bodova dobivenih od ostalih triju ocjena?
Po meni, bolje bi bilo da je umjesto vodenog, naziv kategorije npr Hladjenje i da nosi kao i ostale max 5 bodova (ovisno o metodi hladjenja - 1="stock" zracno, 2=self made zracno, 3="stock" vodeno, 4=self made vodeno, 5=peltier).
Doduse tih 25/50 ce imati manji utjecaj ako bude vise onih koji ce ocjenjivati, ali svejedno...

Lijep pozdrav!

Bipe 06.01.2004. 18:21

hm, da vodeno, nisam ga ni mislil stavit, pocetni bodovi su bili 10/25 i na lanu cemo se jos dogovorit oko toga jer sam vec dobil dosta primjedbi u vezi toga

_GT 06.01.2004. 18:34

Kaj onda ima onih 20 mjesta za one koji dolaze u zadnji tren ili je jos ostalo samo onih 5?

Bipe 06.01.2004. 21:37

ima mjesta sam se ti prijavi ;)
btw. mrak kuciste

_GT 06.01.2004. 22:13

Prijava rijesena...
Vidimo se!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:41.