|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
smjestaj zica u stackeru
pozrdav svima, imam jedan problem sa stackerom i asus P5B deluxe maticnom. dakle zice od frontpanela (za mikrofon i slusalice) idu od vrha kucista do mijesta dolje lijevo na maticnoj bas u samom kutu di je prikljucak. te zice i nisu pretjerano duge stoga ako ih napnem dobijem jedno 2-3 cm zice viska. dakle zanima me kako da rijesim taj problem osim naravno iskapcanja tih zica ili pak spustanja frontpanela. za sada mi ne treba ali jednom u buducnosti ce mi biti potrebno da mogu nesto ispod graficke i tvtunera (koji je odmah ispod graficke bas iz tog razloga) staviti. mozda jos koju graficku ili novu zvucnu karticu. jos jedno pitanje, nisam 100% siguran. da li moje trenutno napajanje moze izdrzati jos jednu x1900 tj master karticu?? (sve pise pod moj komp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
mislim da je jedino rjesenje spustanje FP-a, ili pak lemilica u ruke i produzivanje zica, btw u kompu nemas nista, tj imas al ne vidi se
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
sada cu ja to da popravim iako mi je cudno radio je bio pred neki dan ![]() edit neda mi se za***avati. ukratko: C2D e6600 ati x1900xt tvtuner nista posebno 2x seagate 7200.10 320gb asus P5B deluxe 2x 1 gb kingmax 667mhz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
joooooooooooj zaboravih ![]() napajanje je seasonic s12 500W edit: ispravljeno ![]() Zadnje izmijenjeno od: AuX. 18.06.2007. u 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jao kako sam spaljen ahahahahah to sam pisao na informatici kada nisam smio pa eto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
produži žice... šta se tiče napajanja, držat će bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
jedino to mi preostaje. e da ima mozda jedan nacin. ovako dakle ideja je uzeti produzni i lijepo odozada kucista povesti do sprijedana vrhu kucista a odozada samo staviti razdijeljnik. u razdjeljnik liniju spojiti a u drugu rupu kabel produzni te ga dovuci do sprijeda a unutra iskopcati to cudo. nije losa ideja iako bi puno lijepse izgledalo to da je produzeno iznutra. ali je bolje rijesenje i to bez lemljenja. imam ja lemilicu ali nemam onog metala pa bi se ***ao s time i mozda cak i s***ao. bolje da se ja ne igram. dobro, hvala ipak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|