|
![]() |
#10231 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ovaj za 12 eura je čisto OK i PunkBuster ga nemože skužiti.
![]() |
![]() |
#10232 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10233 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
zmaj je kupio čit za gađanje j**enih baba, ali nikako da ih nađe na mapama. ![]() a ren i amd još nisu uspjeli naći čit za pokrit' se s mahovinom. ili bunkerom. uvijek ih se kad tad nađe. ili se zagazi u mekano. :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#10234 |
Moderator
|
Isprobao sam jučer onaj sa minskim poljem. Prestrašno. Mislili su da je između njih pala bomba, a ne da su nagazili u minsko polje. ![]() @Mymoon Ovo za mahovinu nije loše, ali dovoljna mi je i nevidljivost. Lik se popikne nasred mape, a ne vidi preko čega. ![]()
![]() |
#10235 | |
D&D
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10236 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Dali igra tko sa foruma za reprezentaciju hrvatske (ako postoji) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10238 |
BIND SOFT d.o.o.
|
Meni je trebalo dosta vremena dok se nisam odlucio da zaigram COD2. COD sam presao uzduz i poprijeko jos kada je izasao ali COD2 me uvijek nekako odbijao. Vjerujem da je problem bio sto nisam imao dobru graficku. Takoder pozdrav COD timu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10239 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
HRrepka? http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=434770 Bila je neka rasprava o tome na codhr al se ne sjecam zakljucaka. Sto se tice repke imho vecina bi trebala biti iz octane : http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1173212 Oni su ponos cod2 hr scene i trenutno 5. klan na cb-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#10240 |
Premium
|
thx care ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10241 |
Terminirani determinator
Datum registracije: Sep 2006
|
E ti Big Advance i Rensis i amd. Gdje mogu kupit te sifre. I dali je to i za warove isto? Dal se moze citat i na clanbase waru? Sta ako me netko trazi snimku,jel se vidi cheatanje na njoj. Jesu vas uhvatili koji put? Ja bas ne igram nesto dobro,al htio bi u dobar klan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10242 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
imas ranih kontakata koji prodaju, ali mi nabavljamo od lika koji radi za developer team, tako da nema šanse da te uhvate... ako si pametan neće se ništa vidjeti na demu... tako da štima i za CB.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10243 |
Neradnik
|
Da s takvim ponasanjem ces sigurno u neki klan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10244 |
Moderator
|
Ako ima dobar cheat ko mi sigurno hoče u dobar klan. Nije sve u refleksima ima nešto i u eurima. ![]() @Emperor Malo ti je preslab komp za ove nove cheatove. Zauzimaju puno procesorske snage i memorije jer istovremeno igraš dvije igre. Jednu koju vidiš i jednu koja se odvija kao pozadinski service i kopira preko prve.
![]() |
#10245 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
te dvije stvari neidu zajedno... Radije umjesto sto se ovako blamiras i trazis cheateve poradi na sebi i svojoj igri. Skini demo-e da vidis kako se krecu i igraju najbolji igraci na cb-u i puno igraj i treniraj... to je jedini put... BTW si svjestan da si upravo sebi otezao mogucnost da odes u neki bolji klan? Cak i da se dramaticno poravis svi ce sad misliti da je to zbog cheateva, i da ce sad svaki klan koji ovo vidi, a drzi do sebe vidjeti da si tu trazio cheateve i kad se prijavis kod njih ce te odbiti...jer nitko ne zeli cheatere. Cheatanjem ubijas igru svima i unistavas svoju reputaciju i reputaciju klana. Kazes da si los? pa sto... Nadi si mjesto za sad u nekom low klanu dok ne napredujes. Tko je vidio da se u par dana/mjeseci dolazi u high skill il pg klan? Vecina nikad nu svi se sjajno zabavljaju na tom putu. EDIT Pusti ti sto Organ (amd) i ren kazu oni su saljivdzije na mesini i domacoj rakiji |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10246 |
Premium
|
KAko te nije sram, meni je u cod2 vazan vlastiti skill, a na da na prijevaru budem dobar :S, onda to nisam ja ni moj skill nego obicna varalica :S, fakat ne kuizm koji ti je gušt šifru koristiti....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10247 | |
Moderator
|
Ne vjeruj svemu što ET piše. On ti je moderator pa mora sve po propisu. Kad pojačaš komp i skupiš 30 eura javi se meni ili Renu pa ćemo mi ljepo proslaviti sa tih 30 eura i sve ti objasniti. ![]() Nemoj mi slati PMove, ovdje slobodno pišeš o svemu gleda COD2. Citiraj:
Ma s ovim našim cheatovima nema šanse. Pa rekao ti je Ren da dobivamo prekeo Developera. Ako ne vjeruješ nama pitaj Jugeernauta i on ga ima isto. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 17.06.2007. u 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10249 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja štedim 30 eurica za megacheat pack, al u među vremenu sam si našo neku domacu kopiju megacheat paka koju su izradili decki iz g2top klana radi "nas sirotinje" ...sasvim ok, ali WH radi samo kroz 1 zid i to onaj ruševni jer za pune nemaju skripte(još u 1.1 ver)... ali su zato poboljšali bombu i ona radi po sistemu da kad je baciš stoji na podu dok neprijatelj nije u dometu, te se onda aktivira(ali ne ubije svaki put baš)... i uglavnom ta kopija megacheat packa je jako dobra s obzirom da košta samo 6 eurića. ![]() ako želite i vi taj cheat kontaktirajte http://www.g2top.org , ali ih nekako morate pronaci na team speaku jer to ide samo preko usmene predaje ![]()
![]() Who's Your Daddy? Zadnje izmijenjeno od: Igsy. 17.06.2007. u 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10250 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10251 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
je, ja isto pikiram taj campinginnature... prejaka stvar, stvar adaptira teksture lika tako da se stopi s okolinom... ono ležiš na tlu, i izgledaš ko cesta... strašno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10252 |
Moderator
|
CampingInNature je najača stvar koja je do sada izašla. Može te pretvoriti u što želiš. Staviš nišan na drvo ili grm i pritisneš F8 i pretvori te u stvar koju si nanišanio. Tome se stvarno treba ![]()
![]() |
#10253 |
user na kvadrat
|
![]() |
#10254 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čitam i ne vjerujem, a da gledate vijesti malo!?!??!?!? Došao je novi FF chat, točnije FakeFace, pošto se radi o novini nije baš najbolje riješen ali je poznato da mjenjate lice i tijelo igrača, dakle ako ste amer bit ćete švaba i obrnuto. Radi čist ok samo me nekad moji znaju ubit ![]() To se još mora malo sredit. ![]() Ako nekom treba javite mi se na pm. Lako se dog za cijenu ![]()
![]() |
#10255 |
Premium
|
hmm, campinginnature...to cu zapisat nego da se prisjetimo http://forum.pcekspert.com/showpost....ostcount=10215 sada napokon u izdanju sa pancirnim metkom, narucite 2 komada, treci cete dobit za svega 50% cijene...idealno za vase frendove (rodjendanski poklon, krizma, bozic..itd.) postanite i vi progamer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10256 |
user na kvadrat
|
ma današnaj ponuda cheat-ova je stvarno raznolika... ali kad vidim nooba koji nema nikoji cheat ubijem ga u pojam s "Im lagg" v1.7 cim me lik nacilja ili uperi nišan u mene bez ciljanja ja se automatski pomaknem + laggiram... predobro to mi je lik s bihneta poklonio, al inace ne znam cijenu toga na slobodnom tržištu
![]() |
#10257 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ajde da se dogovorimo i držimo cijenu 30 eura pa tko voli nek izvoli. Za 30 eura se može fino pojesti i popiti, a čovjeku možeš iz prve ruke pokazati kako radi. Tvoj želudac. ![]()
![]() |
![]() |
#10258 | |
Premium
|
Citiraj:
ovo je cijena bez pdv-a..nadodaj na to jos i postarinu, i dobijes cca 40-ak eura al kad si vec spomenuo...nemogu ne pomislit na jos jednu porciju cevapa vise stoga dizem cijenu na 16€ po cheatu, 2 za 32€, 3 za 40€..ajmo jos malo pa nestalo *PDV nije uracunat u cijenu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10259 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Malo je skup ali puno je ljudi u lancu - ali vrijedi svaki euro i još upoznaš neke ljude i mene da te upute u tajne hakanja. PS u naslov PM-a staviti: trebam majstora za veš mašinu da nas ne skuže.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|