|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
TOSHIBA Satellite A200 14D
Zanima me mišljenje o ovom laptopu. Razmišljam o kupovini novog laptopa i ovaj mi se čini kai sasvim ok uzeći u obzir konfiguraciju i cijenu. Kije je vaše mišljenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
I ja sam inače zainteresiran za taj model pa su me tvoje kritike zabrinule... Dugo sam štedil za laptop i hoću biti siguran na kaj trošim novce. Meni bi laptop trebal prije svega za multimediju (glazba, fotografije, poneki filmić) surfanje netom, i ne baš toliko za igre, budući da imam već stolno za igre. Glazba je pod br.1 jer sam inače dj pa bi koristil komp i na "poslu" ![]() Kvaliteta ekrana mi je također važna, a i što veće to bolje ![]() težina laptopa nije problem, kršan sam momak ![]() Izgled mi je također važan... ***iga ![]() Sad, kaj bi mi ti preporučil budući da si dobar poznavatelj notebooka... Da je po meni, odma bi kupil Toshibu Qosmio, al nema se baš para ![]() Cjenovni rang? hm, teško, prvo daj neke prijedloge, a onda ću ti reći dal bi moglo ući u obzir i tak... Unaprijed hvala!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Spajanje? pa, usb prvenstveno, zatim 3.5mm, na miksetu U zadnje vrijeme Asusi su mi sve privlačniji... 17"...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|