![]() |
TOSHIBA Satellite A200 14D
Zanima me mišljenje o ovom laptopu. Razmišljam o kupovini novog laptopa i ovaj mi se čini kai sasvim ok uzeći u obzir konfiguraciju i cijenu. Kije je vaše mišljenje?
|
Citiraj:
I ja sam inače zainteresiran za taj model pa su me tvoje kritike zabrinule... Dugo sam štedil za laptop i hoću biti siguran na kaj trošim novce. Meni bi laptop trebal prije svega za multimediju (glazba, fotografije, poneki filmić) surfanje netom, i ne baš toliko za igre, budući da imam već stolno za igre. Glazba je pod br.1 jer sam inače dj pa bi koristil komp i na "poslu" :D Kvaliteta ekrana mi je također važna, a i što veće to bolje :D težina laptopa nije problem, kršan sam momak :D i ne mislim ga nositi svaki dan.... Izgled mi je također važan... ***iga :D Sad, kaj bi mi ti preporučil budući da si dobar poznavatelj notebooka... Da je po meni, odma bi kupil Toshibu Qosmio, al nema se baš para :D Cjenovni rang? hm, teško, prvo daj neke prijedloge, a onda ću ti reći dal bi moglo ući u obzir i tak... Unaprijed hvala! |
Citiraj:
Spajanje? pa, usb prvenstveno, zatim 3.5mm, na miksetu U zadnje vrijeme Asusi su mi sve privlačniji... 17"... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |