|
![]() |
#961 | |
Šarafciger Rules!
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Zar nije jednostavnije stisnuti F8 ili F11 za bootmenu? Uglavnom, To je najbolja solucija... tako se daju ugurati i linuxi na treći disk, MACos na četvrti, a da se ništa međusobno ne kolje sa loaderima....
![]() |
![]() |
#962 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
kada se spojim na net javlja mi error "Unable to Initialize DRM service", jel neko zna o cemu se radi?
![]() |
#963 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#964 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Kopiram iz folderaA u folderB indentičan fajl. Recimo da se zove a.txt I sad mi Vista naravno ponudi, da li želim "Move and Replace" , "Don't Move" ili "Move but keep both" Ja odaberen "Move and Replace". A Vista meni error ![]() "You need a permission to perform this action" ? Jedini user na Visti, admin prava ON.
![]() |
#965 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
U Visti su mi neki procesi prikazani dva puta(npr.client server runtime process i WMI provider host).Zanima me jel to mora tak bit ili se oni mogu isključiti jer mi bezveze troše memoriju?
![]() |
#966 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kako nariktati widget u sidebaru, da mi pokaziva vrijem eiz Zagreba? hjer mi ne pronalazi graaD? te kako se može promijeniti bootscreen u visti, da stoji neka slika dok onaj klipić leti nadesno... umjesto samo crne pozadine.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Skini odavdje weatherbug widget i s njim ćeš moći naći Zagreb http://vista.gallery.microsoft.com/v...aspx?mkt=en-us |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Da li itko zna da li je izašo LIP(Language Interface Pack) Viste na hrvatskom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#971 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Moze ti se jos dogoditi da ti neda jer nisi owner file-a ili foldera pa odes na advanced i tab owner pa promijenis sebe u ownera. Koje bi ti mogle biti posljedice svega toga nemam pojma ![]() Ja sam htio replace-at nesto u winSxS pa sam morao sve to... Pozdrav!
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Moje osobno mišljenje je da treba eventualno prevesti help ali zadržati izvorne engleske nazive u menijima, naredbama i sl. Na taj način će se korisnik uvijek snaći na bilo koji komp da sjedne, a ne da nauči samo HR ili kao ja ENG verziju i pogubi se na ovoj drugoj. Zamislite da sjednete za recimo bugarske Win + Office ![]() Nekad lokalizacija i nije najbolje rješenje.
![]() |
![]() |
#973 |
Administrator
|
yedwy, bez toga molim... LIP je, po meni debilana do bola. Ok , za slučajeve kada netko engleski nikako ne kuži, ali ako ima volje to mu je odlična prilika da nauči nešto od eng, kroz sam rad u windozama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
problem je šta i je Vista iz čista mira 15-ak foldera po vlastitom izboru tako zaključala, kao da ja nisan administrator ![]() Fala enivej...
![]() |
![]() |
#975 |
Torrent freek
|
Nego Lacy ti si ono priča o zvuku. Aj molin te ka boga da sad ne kopan unazad jer se ta rasprava vodi na 20 stranica, reci mi šta si na kraju stavija. jer meni se Vista rušila iz čista mira, sumnja san od hardvera do softvera, preko OC-a.... Na kraju izgleda je zvuk, tj. driveri za zvuk jer se nakon jednog rušenja diglo ovo: http://i89.photobucket.com/albums/k2...Vista-zvuk.jpg EDIT: Eto. Na Win update nema ništa. Na Nvidu ne želin ni ić dok ne čujem šta od tebe šta i kako ![]() Vista x86 Zvuk je defaultni od DFI-a (sig) driveri su neznan ni je više koji, mislim nešto od nvidia
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 18.06.2007. u 12:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Lacy je napravio poseban topic za te drivere od zvuka tako da se ne mora čitati 20 stranica. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=66175 |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Neka moderator napravi kao u Audio, Video, DVD jedan zaključani thread sa stickovima.
![]() |
![]() |
#978 |
Torrent freek
|
Fala ![]() Ma nije da čitan cijeli PCE. Ovdje pratin samo par tema. Sorry ![]()
![]() |
#979 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
E treba mi pomoć evo cijelo jutro od 7 sati pokušavam namjestit da mi kompvi rade u mreži ali nikako neuspjevam. Imam Vistu i xp. Oba dva vide jedan drugog a na visti čak mogu radit sve šta treba dok kod xp mi ga vidi ali neželi uć u filove ni ništa takvo
![]() |
#980 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Onaj error da nemaš permission ?
![]() |
![]() |
#982 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mr.Ex.President-ja te lijepo molim da staviš sliku u thumbnails jer je max dozvoljeno 50 kila kad se učitava odmah. Da ne bi ostao bez sljikice ![]()
![]() |
#985 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#987 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#989 |