|
![]() |
#1 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() Mislio sam da sam sve vidio ![]() i zamislite cuda, najbrzi je, najbolji je, tko bi rekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Nakon sto mi je uspjesno u 5 minuta izbacio 5 puta Unknown Erorr, uninstalirao sam ga i vratio se mojoj najdrazoj - Operi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
neznate sta propustate, safari je najbolji web preglednik ikada napravljen, kada sljakam web stranice obavezno sa safarijem ide pregled jer on mi daje neke stvari sta opera niti firefox nemogu, nije da branim, ali jedva sam docekao da dode safari za win, jer stalno saltanje osa nije as bilo pogodno uglavnom jos malo da poprave i svi cemo da budemo na safariju, a i ima dobro ime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
|
nego ekipa dali je netko probao provozati safati kroz neki sustav internet bankarstva? podržava li safari neki oblik activex kotrole? lp edit: o bože kako se bagira..užas..nadam se da ce je pokrpati do finalne verzije Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 12.06.2007. u 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
odavno nisam vidio nesto ovako bugovito, neznam jeli to do viste ali svaki put kada ga upalim neki mi drugi error javlja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|