![]() |
Safari for Windows
Mislio sam da sam sve vidio :kafa: , ali: Safari for Windows
i zamislite cuda, najbrzi je, najbolji je, tko bi rekao :fiju: .... |
Nakon sto mi je uspjesno u 5 minuta izbacio 5 puta Unknown Erorr, uninstalirao sam ga i vratio se mojoj najdrazoj - Operi :D
|
jos je beta, pa je za ocekivati da ne radi savrseno (nije da branim), samo da se zna
recimo bookmarksi mi nikako ne rade |
neznate sta propustate, safari je najbolji web preglednik ikada napravljen, kada sljakam web stranice obavezno sa safarijem ide pregled jer on mi daje neke stvari sta opera niti firefox nemogu, nije da branim, ali jedva sam docekao da dode safari za win, jer stalno saltanje osa nije as bilo pogodno
uglavnom jos malo da poprave i svi cemo da budemo na safariju, a i ima dobro ime ;) |
nego ekipa dali je netko probao provozati safati kroz neki sustav internet bankarstva?
podržava li safari neki oblik activex kotrole? lp edit: o bože kako se bagira..užas..nadam se da ce je pokrpati do finalne verzije |
Da, inace svida mi se browser, isprobat cu g aponvo kad dode final. Iako neznam hoce se maknut s opera posto mi je usla u krv :D
A ima i 'klasicno' ime - Opera :D :lol2: |
Isprobo, da koristim IE-a razmislio bih. Al nije ovo ni blizu Firefoxa il Opere
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja browsere gledam kroz prizmu web developera i IE mi se gadi...
|
Citiraj:
|
Dapače, čak suprotno. Prvo mora raditi u Firefoxu i drugim standards compliant browserima, a onda s kojekakvim workaroungovima natjerati da radi u IE ...
|
Dobro izgleda ali bug na bug:D-u
|
odavno nisam vidio nesto ovako bugovito, neznam jeli to do viste ali svaki put kada ga upalim neki mi drugi error javlja
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |