|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Gigabyte 7900 GS
Ovako, vidim ovu karticu u ve milu, 1255 kn, solidna cijena, a vidim tu su i fini frekvencije a što mi najviše privlači pažnju zalman vf700 očito? Pošto najvjerovatnije uzimam ovu karticu zanima me jel se može dobro clockati i u biti obavlja li cooler dobro svoj posao tj. jel zna biti bučan...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam tu doticnu karticu ,vf700 alcu je. sto se tice klokanja bar ja nisam imao potrebe radi mi sasvim normalno i ovako. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Fino, a jel mi mo'š reći kakve performanse otprilike ostvaruje pri nekim prosječnim rezama, u igrama koje pokreće u3 engine kao recimo R6 Vegas, roboblitz, ili recimo Lost Planet demo, novi colin mcrae...? BTW. Ostatak konfe je p4 630, 2 gb ddr2 ram-a i evo uskoro 7900 gs. Jel bi jedan Chieftec od 450W stabilno držao konfu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Do sada sam imao nekoliko gigabyteovih kartica i sve su bile odlične, pa nemoj sumnjati u nju. Ovu nisam uzeo samo zato što je ECS bila na akciji, a 300-400 kn je velika razlika.
![]() |
#6 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne znam koliko ampera ti daje na 12V rail-u, ali ako daje preko 20-21A ukupno, ne bi trebalo biti problema. Ako ima 2 ili vise 12V rail-ova, ispod njih ti obicno pise koju snagu moze dati kombinirano... podijeli to s 12 da bi dobio ampere.
![]() |
#8 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
So? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Mislim da ce raditi, ako ispod tih 12V railova pise brojka preko 300W, a 99,9% sam siguran da pise, nemas bada ![]() Inace, meni 7900GS radi na napajanju CoolerMaster 430W koje je isto speceficirano: 12V1 - 15A, 12V2 - 14A, kombinirana snaga 12V rail-ova: 348W.
![]() |
#10 |
Premium
|
Oke, thx, dakle najvjerovatnije uzimam ovu grafulju i chiefteca u ve milu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Prijatelju, ja sam ti jucer uzeo tu kombinaciju i radi savrseno...Prvo sam htio Seasonica iz Linka, ali sam ipak odlucio da razliku novca potrosim na memoriju, i nisam pozalio...Testirao sam ga nekoliko sati, veoma je tih, neces pozaliti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ti si isto uzeo u ve milu ha? Važno mi je da imaju na zalihama ove komponente, il ima trebam unaprijed javiti ako nemaju da narule iz ZG-a? I da, jel bi mi netko mogao reći dimenzije kartice, nadam se da nije duža od 20 cm? ![]() EDIT... Nadam se da bi stala u ovo kućište, zar ne? http://www.itsvet.com/proizvod/foxco...p_case/153/370 Zadnje izmijenjeno od: goGAMERo. 12.06.2007. u 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Je kralju, u Ve-mila, tocne dimenzije ne znam ali je manja od 8800gts, ja imam manje kuciste i stala je, istina taman, ali je stala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
KArtica je kako bi se reklo "taman"...kao 6800 serija otprilike.
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja sam svoju isto uzeo u ve-milu, a što se tiče overclocka pogledaj sig. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Haha dobar. A što se tiče kućišta i ventova... ima relativno loše kućište, i samo jedan vent koji ispuhuje vrući zrak. E sada, jel bi recimo u takvom stanju ova 7900 gs sa zalmanom išla bez problema na 1500 mhz ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ta grafa radi i na Cufteku od 360 W bez problema
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
meni ti je kučište otvoreno i po njoj s bočne strane puše vent od 120mm@5v.morala bi bez beda ići na 600/1550 a ostalo je sreča ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Zeza vent na Antec-u pa sam ga izvadio i stavio Chif 360W. e6300, disk, dvd,7900GS, 2GB 12V rail na 11,7. P.S ZmajOO kolike su ti temparature sa vf700? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Meni sutra grafa stiže, pa ćemo da vidimo, jel valja to išta : D |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Evo maloprije montirao karticu i napajanje, sada me samo još živcira cooler od proc-a on mi je očito najbučniji, al eto, uglavnom grafa radi ***ački, ono ide sve na max i 1280 x 1024, ma goriona, fala svima još jednom : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Ma pusti cooler od procesora, ionako je "uzgan" od zvijeri s kojom si ga spario...Pici i uzivaj ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Tjera sve dosada što sam probao odlično, a ovo u default clockovi, šta bi bilo da clockam : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Polako, pusti clockanje, jos si pod garancijom, rastura on i ovako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
oke, a de mi recite, koje drivere mi preporučujete da instaliram, dajte link. Sada su mi ovi s cd-a šta je došao! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|