|
|
Rezultati ankete: SE K750i vs. SE K550i | |||
Sony Ericsson K750i |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 34.21% |
Sony Ericsson K550i |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 65.79% |
Glasači: 38. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#2 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Necu glasati, ali cu ti preporuciti K550. Ja doduse imam K750 i mob je odlican, pogotovo kad ga se flasha i promijene driveri postaje prava mala zvjer. No, s druge strane K550 je cirka dvije godine noviji model, ima podrsku za EDGE, HSCSD, vise imena stane u imenik, mob je quad band i mrvicu je laksi ![]() Kamera, i snimanje videa su na istoj kvaliteti kao i kod K750, ekran je iste rezolucije, znaci ne neki veliki napredak. Ali jednostavno zbog toga sto je noviji model i zbog nabrojanih novih tehnikalija uzmi K550. PS. U svakom slucaju pokusaj nabaviti nebrandiran aparat jer Vodafone/T-Com etc. soft jako zivcira ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Moja preporuka takodjer je K550i. Imam ga i prezadovoljan. Pored svega sto je rams nabrojao treba nadodati i 73 mb njegove memorije, zasticeni objektiv kamere i daleko ugodnije tipke. Ja sam u Tele2 i uzeo sam njihov, oni ne brandiraju aparat tako da ga dobijes sa SE softwerom (jedino je lockan u njihovoj mrezi ali i to se da srediti)
![]() |
#6 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
K750 - jeftinije kartice, bolja kamera, flash@w750i http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71405
![]() |
#10 |
---
Datum registracije: May 2007
|
da, ali onda gubim garaciju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
kartice nisu jeftinije vec su u egalu , a i kamera je gotovo u dlaku ista i daje gotovo iste slike . |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam glasao za k750 imao sam ga neko vrijeme dobar je nije pravio nikakve probleme sada sam kupio k800i perverzno je dobar malo veci gabaritima ali zato mocan do bola.
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam K550i.... Tanji je od K750i.... Lakši je.... Dodane su nove tipke za brzi ulazak u mape mobitela... Odličan je.... Nećeš fulati ako uzmeš K550i! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
---
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|