![]() |
SE K750i vs. SE K550i
koji mobitel mi je bolje kupiti, SE K750i ili SE K550i
poslije glasovanja mi recite i zašto ste glasali za taj određeni model :care: :respekt: |
Necu glasati, ali cu ti preporuciti K550. Ja doduse imam K750 i mob je odlican, pogotovo kad ga se flasha i promijene driveri postaje prava mala zvjer. No, s druge strane K550 je cirka dvije godine noviji model, ima podrsku za EDGE, HSCSD, vise imena stane u imenik, mob je quad band i mrvicu je laksi :D.
Kamera, i snimanje videa su na istoj kvaliteti kao i kod K750, ekran je iste rezolucije, znaci ne neki veliki napredak. Ali jednostavno zbog toga sto je noviji model i zbog nabrojanih novih tehnikalija uzmi K550. PS. U svakom slucaju pokusaj nabaviti nebrandiran aparat jer Vodafone/T-Com etc. soft jako zivcira :D |
Moja preporuka takodjer je K550i. Imam ga i prezadovoljan. Pored svega sto je rams nabrojao treba nadodati i 73 mb njegove memorije, zasticeni objektiv kamere i daleko ugodnije tipke. Ja sam u Tele2 i uzeo sam njihov, oni ne brandiraju aparat tako da ga dobijes sa SE softwerom (jedino je lockan u njihovoj mrezi ali i to se da srediti)
|
i moj glas za k550 :D
već sam rekla zašto-sve ovo što su rams i zippo naveli.. +što je tanak i nema joystick :) |
vidim da većina glasova ide za K550i...jedino zbog čega mi se ne "sviđa" K550i je to što je u Tele 2 mreži...ne znam zašto, ali ju uopće ne volim.... :kafa:
:respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
hoćeš reći na rozom t-comu ili šta?? |
vidim da ljudi glasuju, ali ništa ne komentiraju, što me natjeralo da moram sam sebe citirati:
Citiraj:
|
K750 - jeftinije kartice, bolja kamera, flash@w750i http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71405
|
da, ali onda gubim garaciju :suicide:
|
jel tako??
|
kartice nisu jeftinije vec su u egalu , a i kamera je gotovo u dlaku ista i daje gotovo iste slike .
|
Glasovao za K550, jer imam K750. Promašaj. Ne radi mi ni vibra, mem. stick pro duo malo radi malo ne, joystick naravno već mijenjan.
|
a baš se tebi potrefilo...moj prijatelj ima već par godina i normalno mu radi :goood:
|
moj glas za K550i, jedini razlog noviji je :)
|
Citiraj:
al dobro, to je totalno subjektivno.. :o |
Citiraj:
|
ako hoćeš da ti iskreno kažem, meni je čak K750i ljepši, barem po slikama koje sam vidio na netu :roller:
|
kupi si k800 ili k810i, to su mobiteli... ;)
|
Citiraj:
|
a koliko oni zapravo koštaju??
2-3 tisuće? |
mislim na K800i??
|
Ja sam glasao za k750 imao sam ga neko vrijeme dobar je nije pravio nikakve probleme sada sam kupio k800i perverzno je dobar malo veci gabaritima ali zato mocan do bola.
|
i, koliko si ga platio (K800i)?
|
najvjerojatnije ću kupiti K750i, iako je stariji model, nekako mi je bolji :D
|
Imam K550i.... Tanji je od K750i.... Lakši je.... Dodane su nove tipke za brzi ulazak u mape mobitela... Odličan je.... Nećeš fulati ako uzmeš K550i!
|
ok :goood:
|
ja glasao za k550. Kako imam k750 mogu reć da je odličan aparat ali velika mana mu je džojstik.
|
Citiraj:
http://friendsforever.foren-city.de/...miles/a084.gif |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:50. |