|
![]() |
#1 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Top Lista
Molim vas da mi napišete top 10 današnjih igara. Došlo mi je da igram, a ne znam šta. Sve igre osim RPG-ova. Njih ne volim. Nemojte uvrstiti: CO2, C&C (sve), Fear, UT, TDU, SH3/4, NFS, FlatOut, BiA. Njih sam igrao.
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa ne postoji top 10 (mozda po prodaji il nekim drugim kriterijima) a kako su ljudi razliciti sa razlicitim ukusima mogu ti samo preporuciti ili reci njihov top deset... Ja cu ti probat preporucit novije naslove po zarnovima izuzev gorenavedenih (i bez RPG/MMORPG-a)... Strategije - RTS : - Comapny of heroes - Supreme Commander - Medieval II: Total War - Theatre of War - Warhammer 40,000: Dawn of War (i ekspanzije) - Caesar 4 Strategije - TBS: - Civilisation 4 - Europa universalis 3 - Galactic civilisation: Dread lords - Heroes of Might and magic 5 FPS: - Halo 2 - Armed assault Combat Operations - STALKER - Medal of honor: Pacific assault - Call of duty 2 - Half life 2 (i episode one) - Quake 4 - Hitman: Blood money - Rainbow six: Vegas Multiplayer FPS: - American Army - Call of duty 2 - Battlefield 2 - Battlefield 2142 - Red Orchestra: Ostfront 41-45 - Counter strike Avanture: - Sam & max (sve epizode) - Sherlock Holmes: The Awakened - Ankh - Dreamfall: The Longest Journey - Indigo Prophecy - Broken sword serijal Sportovi (i manageri): - Football manager 07 - NBA Live 07 - NHL 07 - PES - Madden NFL 2007 - Top Spin 2 Ostali zarnovi: - Resident evil 4 - Silent Hunter: Wolves of the Pacific - The Sims 2 (s dodacima) - The Movies - Sid Meier's Railroads! - Microsoft Flight Simulator X - GTR 2 - Just Cause - DarkStar One - Tomb Raider: Legend Sigurno da sam nesto preskocio...no i sigurno da ces od ovih naslova naci nesto sto ce ti se svidjeti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
[SW]'V^idO
|
Hvala puno. Ako ima još tko neku dobru igru nek ju napiše ovdje. Inače, najviše volim FPS, TPS, RTS i simulacije (auti, avioni...). Volim i sve igre sa utrkama auta.
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
1)Far Cry 2)Hitman Blood Money 3)F.E.A.R. 4)Company of Heroes 5)Test Drive Unlimited 6)ToCA 7)Manhunt 8)CoD2 9)Splinter Cell 10)PES 11)Evil Genius 12)Singles 2 TT 13)DooM 3 14)Half Life 15)Fable The Lost Chapters |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
World Of Warcraft: TBC :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
mozda nesto od Warhammer 40k? od rts. CIV4 tbs. meni se fable bas i nije pokazao kao neki materijal za ponavljanje. Pes definitivno, mozda i Call of Cthulhu DCOE horror avantura(s ponekim bugom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Novi C&C je odlična igra pogotovo za single player. Od novijih strategija: HoM&M V, C&C3, Warhammer 40k DoW, Company of Heroes...
![]() |
#12 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() |
#13 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Čovjek napisao da neće RPG... ![]() Medival 2 TW, Toca race driver 3. Pozdrav! Zadnje izmijenjeno od: Pajser. 10.06.2007. u 04:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
[SW]'V^idO
|
Hvala, cu izabrati najbolje pa kupiti. ![]()
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() @Rams, i ja smatram WC3 frozen throne jednim od najboljih modova za jednu od najboljih igara, no dosaditi će ti ako ne probaš world editor. Ili možda ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
U principu bilo što iz IL-2 serijala (original, FB, Pacific Fighters, 1946), pa cak i ako (mislis) da ne volis simulacije starih klipnih letala... ako nikad nisi igrao nisdta od navedenog, mislim da bi ti moglo biti pravo osvjezenje zaigrati nesto takvo... Pogotovo kad gledam da imas 6600GT... a ona bi se trebala sasvim solidno nositi sa IL-2 serijalom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|