![]() |
Top Lista
Molim vas da mi napišete top 10 današnjih igara. Došlo mi je da igram, a ne znam šta. Sve igre osim RPG-ova. Njih ne volim.
Nemojte uvrstiti: CO2, C&C (sve), Fear, UT, TDU, SH3/4, NFS, FlatOut, BiA. Njih sam igrao. |
Pa ne postoji top 10 (mozda po prodaji il nekim drugim kriterijima) a kako su ljudi razliciti sa razlicitim ukusima mogu ti samo preporuciti ili reci njihov top deset...
Ja cu ti probat preporucit novije naslove po zarnovima izuzev gorenavedenih (i bez RPG/MMORPG-a)... Strategije - RTS : - Comapny of heroes - Supreme Commander - Medieval II: Total War - Theatre of War - Warhammer 40,000: Dawn of War (i ekspanzije) - Caesar 4 Strategije - TBS: - Civilisation 4 - Europa universalis 3 - Galactic civilisation: Dread lords - Heroes of Might and magic 5 FPS: - Halo 2 - Armed assault Combat Operations - STALKER - Medal of honor: Pacific assault - Call of duty 2 - Half life 2 (i episode one) - Quake 4 - Hitman: Blood money - Rainbow six: Vegas Multiplayer FPS: - American Army - Call of duty 2 - Battlefield 2 - Battlefield 2142 - Red Orchestra: Ostfront 41-45 - Counter strike Avanture: - Sam & max (sve epizode) - Sherlock Holmes: The Awakened - Ankh - Dreamfall: The Longest Journey - Indigo Prophecy - Broken sword serijal Sportovi (i manageri): - Football manager 07 - NBA Live 07 - NHL 07 - PES - Madden NFL 2007 - Top Spin 2 Ostali zarnovi: - Resident evil 4 - Silent Hunter: Wolves of the Pacific - The Sims 2 (s dodacima) - The Movies - Sid Meier's Railroads! - Microsoft Flight Simulator X - GTR 2 - Just Cause - DarkStar One - Tomb Raider: Legend Sigurno da sam nesto preskocio...no i sigurno da ces od ovih naslova naci nesto sto ce ti se svidjeti ;) |
Hvala puno. Ako ima još tko neku dobru igru nek ju napiše ovdje.
Inače, najviše volim FPS, TPS, RTS i simulacije (auti, avioni...). Volim i sve igre sa utrkama auta. |
1)Far Cry
2)Hitman Blood Money 3)F.E.A.R. 4)Company of Heroes 5)Test Drive Unlimited 6)ToCA 7)Manhunt 8)CoD2 9)Splinter Cell 10)PES 11)Evil Genius 12)Singles 2 TT 13)DooM 3 14)Half Life 15)Fable The Lost Chapters |
World Of Warcraft: TBC :P
|
Citiraj:
|
mozda nesto od Warhammer 40k? od rts.
CIV4 tbs. meni se fable bas i nije pokazao kao neki materijal za ponavljanje. Pes definitivno, mozda i Call of Cthulhu DCOE horror avantura(s ponekim bugom) |
Novi C&C je odlična igra pogotovo za single player.
Od novijih strategija: HoM&M V, C&C3, Warhammer 40k DoW, Company of Heroes... |
meni su se dopali Broken sword 4, SC double agent, titan quest(jest da je RPG ali je čisti diablo klon), halo....
|
Warcraft 3 The Frozen Throne - DotA - ne odvajam se vec 2 godine od jednog jedinog moda :)
|
Ma neni je važno da je igra približno realna (ima iznimki) ali inače ne volim igre tipa WoW,Star Wars,Star Trek...
|
Citiraj:
|
Čovjek napisao da neće RPG...:offtopic:
Medival 2 TW, Toca race driver 3. Pozdrav! |
Hvala, cu izabrati najbolje pa kupiti. :D
|
@Rams, i ja smatram WC3 frozen throne jednim od najboljih modova za jednu od najboljih igara, no dosaditi će ti ako ne probaš world editor.
Ili možda ne? |
Citiraj:
Pogotovo kad gledam da imas 6600GT... a ona bi se trebala sasvim solidno nositi sa IL-2 serijalom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:25. |