|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
e je li ima karting u toj igri za pc. znam da ima kartingu u vrzi za ps2. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
idem bas skinut pa probat, kad ju svi hvale vec ![]() kolko je zahtjevna, jel mi 6800le dosta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
bi li mi neko od vas poslo tu igru prodo ili razmjena.jako bih vam bio zahvalan trazim je vec od kada je izasla.pliz a kakav je karting i kakva je grafika. moze jedan SS kako vozite karting. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Malo san igra, nekako mi se nije dopala. Teško mi je igrat po tipkovnici, a moj stari volan je u smeću ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ako sam ja mogao na full na ati 9600pro, 1 giga rama, onda ce moci svatko ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja sam igrao na full detaljima i jako sam se razočarao...7.1gb zauzme mjesta, automobili ko na ledu, full nerealno, priča za malu djecu....izbrisao je nakon jednog odvoženog kruga...igrao sam toca jedinicu na psx-u i ludio sam za tom igrom ali ovo nije slično simulaciji vožnje....the best gran turismo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
![]() Kao što vidiš na slici karting imaš u verziji za PC.Grafika je odlična,a karting je teško proć bez volana tako da pokušaš nabavit neki ako već nemaš.A kao što vidiš na slikama karting nije jedina klasa za koju trebaš volan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
imam ja volan logitech formula ex ali igru nikako da nađem.nema je nigdje kupit u gradu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
e sorry za ot ali da ne otvaram novu temu pa cu uletit, nakon sto dobijem odgovor zelim da se ovaj post zanemari da ne ispadne daljnja rasprava o tome. koji je zadnji richard burns rally, mislim jel ima vise nastavaka i koji je najbolji odnosno najrealniji ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
GTR 2 je izrazito realna simulacija voznje i prilicno teska igra... Toca RD3 je solidna voznja (nije bas arkada no nije ni simulacija) mnogo jednostavnija i zabavnija... Sad ovisi sto tko preferira...da dode sjedne i vec za 15 minuta pohvata igru pa vozi i uziva ili sati i sati treninga i pazenje na i najmanju pogresku za vrijeme utrke... Imho GTR2 puno kvalitetniji naslov, Toca puno zabavnija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
GTR je ***eno težak bez volana.***a sam se da priđem trening a tek championship. GTR je prerealan (nekad je zbog toga dosadan) ToCA je manje realna (nije arkada) ali je dosta zabavna(nije mi dosadila ni na kraju)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |