![]() |
Toca Race Driver 3
Želi bih pohvaliti igru zbog dobre grafike i odlične igrivosti.Igra je odlična.
|
e je li ima karting u toj igri za pc. znam da ima kartingu u vrzi za ps2.
|
Ima ;) Ma sve moguce ima. Igra je fenomenalna.
|
idem bas skinut pa probat, kad ju svi hvale vec :)
kolko je zahtjevna, jel mi 6800le dosta? |
Citiraj:
Dosta....preporučio bi i 1BG memorije Također pohvala igri zakon je....šteta kaj je nemogu proći niti uz najveći trud...ali nema veze |
Citiraj:
|
bi li mi neko od vas poslo tu igru prodo ili razmjena.jako bih vam bio zahvalan trazim je vec od kada je izasla.pliz
a kakav je karting i kakva je grafika. moze jedan SS kako vozite karting. |
Bez potražnje za naslovima, nije ovo buvljak.
|
Malo san igra, nekako mi se nije dopala.
Teško mi je igrat po tipkovnici, a moj stari volan je u smeću:lol2: |
ako sam ja mogao na full na ati 9600pro, 1 giga rama, onda ce moci svatko :)
|
ja sam igrao na full detaljima i jako sam se razočarao...7.1gb zauzme mjesta, automobili ko na ledu, full nerealno, priča za malu djecu....izbrisao je nakon jednog odvoženog kruga...igrao sam toca jedinicu na psx-u i ludio sam za tom igrom ali ovo nije slično simulaciji vožnje....the best gran turismo...
|
Inače u nekim situacijama je nerealna ali u drugim je dosta realne.
Vrhunska igra puno auta i super optimizirana! |
Tekla this is for you!!!
8 privitaka
Kao što vidiš na slici karting imaš u verziji za PC.Grafika je odlična,a karting je teško proć bez volana tako da pokušaš nabavit neki ako već nemaš.A kao što vidiš na slikama karting nije jedina klasa za koju trebaš volan.:dobartek:
|
jel to nešt novo ili je to starija igra?(ne mislim na serijal igre već ovo 3)
|
Starija, nije nedavno izašla, ali je smeće, obična arkada.
|
Igra nije smeće,pa zato nemoj govorit to.Ako ti se ne sviđa to ne znači da je loša!!!!!!!
|
Smijem valjda reći svoje mišljenje?!
|
Nemaš frke !!!
|
jel boja od GTR-a 2?
|
Citiraj:
|
Meni je GTR malo realnij i ima malo bolju grafiku,uglavnom vrlo su blizu.
|
Citiraj:
imam ja volan logitech formula ex ali igru nikako da nađem.nema je nigdje kupit u gradu. |
Citiraj:
|
e sorry za ot ali da ne otvaram novu temu pa cu uletit, nakon sto dobijem odgovor zelim da se ovaj post zanemari da ne ispadne daljnja rasprava o tome.
koji je zadnji richard burns rally, mislim jel ima vise nastavaka i koji je najbolji odnosno najrealniji ? :beer: |
Citiraj:
|
Zato ja i volim Tocu. :) nije ni arkada, ali ni simulacija. I u konacnici je vrlo zabavna, odlicno optimizirana i stabilna.
|
Citiraj:
|
GTR je ***eno težak bez volana.***a sam se da priđem trening a tek championship.
GTR je prerealan (nekad je zbog toga dosadan) ToCA je manje realna (nije arkada) ali je dosta zabavna(nije mi dosadila ni na kraju)! |
Citiraj:
:( :chears: |
Samo jedan Richard Burns rally postoji...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:50. |