|
![]() |
#9421 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Da se ne ponavljam...
![]() |
![]() |
#9422 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=739 http://www.gastronaut.hr/recept.asp?id=105 Ako misliš napraviti neku manju fešticu imaju više odvojenihe sala (manjih većih). Ali mislim da nemaju neke čvrste pregrade za separe. Klopa odična. Usluga vrhunska. Cijena normalna. Veliko parkiralište.
![]() |
![]() |
#9423 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čoek oće u CENTRU a ne tam neki Zelendvor u vukoje*ini ![]()
![]() |
#9425 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
bubba got a female ![]() ![]() Bila je čast živjeti sa tobom ![]() On topic: lagani popodnevni čalabrc: slanina (adidas naravno), paradajz, domaći sir i kruh. Klasika. Desert domaća torta od jagoda...
![]() |
#9426 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
heh, kad smo kod kolaca od jagoda...upravo se jedni hlade u fridžu...s kremom od svježeg sira, šlaga i jagoda ![]() ...a za ručak su bili pohani teleći šnicli, rižoto s mladom mrkvom, paradajz na salatu ![]()
![]() |
#9428 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ček dis aut: - danas za ručak sam papao... Svinjeći šnicl (za Zagrebački) punjen sa šunkom, sirom, šampinjonima i zamotan u pancetu! Tak pripremljeno meso, peklo se na krumpirima u rolu (znaći nije pohano, samo su šnicli veliki kao za Zagrebački odrezak)! Uz to kao drugi prilog su bili šampinjoni bez nogica, punjeni sa šunkom, sirom, špekom i vrhnjem za kuhanje (od toga se napravi smjesica kojom se pune glavice šampinjona)! Ma evo vam slika pa slinite ![]() http://img142.imageshack.us/img142/1138/dsc00505qd3.jpg Dajte komentirajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9430 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
ajme meni ovo bi ja dera dan i noć...............uf.............. inace prvi put vidim ovo jelo............. meni rucak josh nije bio a za marendu lagano malo prshuta i domaceg kravljeg sira.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9431 |
mrzi zimu
|
...ja slinim.. ![]() zvuci super i izgleda super...morat cu to probat napraviti sljdećeg vikenda ![]() ...ja danas kuham faširance, pire krumpir i dinstanu mrkvicu s karijem ![]()
![]() |
#9432 |
The All Seeing Eye
|
To vam moj stari radi specijalitete koji se nemreju nać u "Kuharici" ![]() Uglavnom jako je fino bilo, ali ono, fakat jako fino ![]() PS: To je krumpir ispod mesa... a meso je izvana zamotano u pancetu! I ima par punjenih šampinjona pokraj mesa! E, a kakav je sok to meso pustilo, ma ima da ušima mrdaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9434 | |
Moderator
|
Citiraj:
Kad dolaze oni šampinjoni na meso. Da li se krumpir i meso sa čime zaliju ili se peku na suho ili samo masnoća i sl.
![]() |
![]() |
#9436 |
The All Seeing Eye
|
Evo dečki, obečavam da bum stavio recept! Kad stari dođe doma s posla bum ga priupitao za sve detalje... Drago mi je da vam se sviđa, ali tek kad to napravite i probate ![]() ![]() Pred većer bum stavio recept! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9437 |
The All Seeing Eye
|
Evo recepta ko što obečah! -> sorry na Double Postu... Potrebni sastojci: - šunka, sir, panceta, crvena paprika u prahu, vegeta, vlasac, bosiljak, češnjak u prahu, šampinjoni, meso (svinjski lungić), krumpir Prvo napacate meso... Pac se sastoji od malo češnjaka u prahu, malo vegete, malo bosiljka i malo vlasca! Nakon što ste napacali meso, napunite ga sa šunkom, sirom i nasjeckanim nogicama od šampinjona te ga zarolajte! Kad ste to napravili, možete (ali po mom mišljenju nije potrebno - osim ako volite Baken ![]() Zatim narežete krumpir i stavite ga u protvanj SA LONCEM! Krumpir polijete maslinovim uljem, stavite malo vegete, crvene paprike u prahu, bosiljka i vlasca! Na krumpir stavite pripremljeno meso i poklopite sa loncem! PS: Mi imamo onaj stakleni veliki "protvanj" sa poklopcom... nadam se da znate na kaj mislim! Ako to nemate, onda možete pokriti protvanj sa folijom! Sve zajedno stavite u peč na 250 celzija i pustite da se peče kojih sat i pol! Dok se to peče, napravite gustu smjesu od vrhnja za kuhanje te sitno nasjeckane šunke i sira! Sa tom smjesom napunite klobučiće od šampinjona i pokrijte smjesu sa šnitom pancete! Nakon što se ovo gore peklo sat i pol sa POKLOPLJENIM LONCEM, maknite lonac i stavite gore šampinjone te pustite da se peče još pol sata (bez lonca ili folije tak da se malo zapeče...)! Eto, to je to... nadam se da sam OK to sastavio jer baš i nemam iskustva u pisanju recepata! Dobar tek svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9439 |
Super Moderators
|
Skoro sam ga bano... Čitam i lijepo piše tri puta "poklopiti sa loncem" ![]() Mislim...ako kandidat za Žderonju ne zna kaj je lonac a kaj poklopac a jelo je radio u vatrostalnoj posudi... (koja brijem ima POKLOPAC ![]() Bartuc-još jedan ovakav gaf i dužan si nam tri kile malog pu-ajceka u Zaprasiću pri štreki ![]() Polomio sam se pokušavajući skužit kako staviti krumpač u protvan i poklopiti ga loncem ![]() bdw-sa čime ste rezali pancetu? Mesoreznicom ili "na ruke"?
![]() |
#9440 |
The All Seeing Eye
|
@Jelc, ![]() Sorry, moja greška! Nije lonac nego je poklopac ![]() ![]() PS: Još uvijek sam novi u ovom topicu tak da mi morate opraštati dok se ne ufuram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9442 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
evo upravo se ubio od rolade ![]() ![]()
![]() |
#9443 |
Super Moderators
|
Mikrovalna
Baš pričam danas AMD-jcu kako imam mikrovalnu koja mi služi samo za kokice....pa si sve nekaj mislim da bi bilo dobro naći Žderonjskom hardwareu još neku svrhu. A pojma nemam kako nekaj napravit u tom čudu... Dakle kaj se sve može raditi u mikrovalnoj, recepti, linkovi-sve je dobrodošlo ![]()
![]() |
#9444 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Može samo malo upozorenje za mikrovalnu? ![]() Neke bjelančevine u mesu tijekom grijanja/pečenja ili što već radi mikrovalna mogu postati kancerogene...Samo da znate. Isto kad je i jelo preprženo, zagoreno tj.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9445 |
The All Seeing Eye
|
Istina, ja odbijam sve iz mikrovalne osim čaja i mlijeka! Pa to radijacija prži nutra ljudi dragi ![]() Zgadila mi se mikrovalka, ako ste ikada probali sendvič zagrijati u njoj (da bude mekši, "finiji") i pomirišali kruh, znali bute o ćemu pričam! Kruh doslovce poprimi neki ružan miris i to mi se gadi! PS: Nije do moje mikrovalne jer je ovo testirano na 3 različita modela! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9446 |
Super Moderators
|
Bez spama molim. Meni trebaju recepti i upute kako nekaj napraviti a ne da li je štetno ili nije. ![]()
![]() |
#9447 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Mi trebamo recepte.
![]() |
![]() |
#9449 |
mrzi zimu
|
jelc...kakvu mikrovalku imas? onu kaj moze radit i kao normalna pecnica ili onu kaj moze samo podgrijavat i odmrzavat? ![]() ...ne jedem bas previse zadnjih dana...vise pijem uvin ![]() ![]()
![]() |
|
|