|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
DVD-video ili Xvid bez menija?
Kako da napravim DVD-video ili Xvid/Divx koji se odmah nakon umetanja u linijski DVD player počne reproducirati? Dakle, bez da moram kliknuti na meni pa izabrati film?(problem je jer u ovom slučaju ne pamti poziciju gledanja) Ima li koji jednostavan(još bolje ako je besplatan) program za izradu menija od više divxa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Divx/xvid: ako je na DVDu samo jedan avi fajl, player bi ga trebao odmah reproducirati. Ako je više avi fajlova tada bi trebao ići prvi po abecedi (bar je tako na mom excellu). Ako su na DVDu u avi filmovi i razne slike neznam što se desi DVD-Video: kod autorizacije (primjer za DVD Lab Pro) odabrati "Movie only" i to je to. Nema menija ni ničega odmah ide film. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
jedino ako je netko isprobavao one programe za izradu .divx video fileova i divxa sa menijima neka da svoj komentar EDIT: Hmm, stavio sam na komp Divx media builder, a on zahtjeva divxmux, odnosno za nas noobove divxmuxGUI i sad tu nastaje problem DivxMuxGUI zahtjeva NET Framework1.1, a ja imam 2.0 i ne radi, kaže trebam framework 1.1 Gdje je problem? Zadnje izmijenjeno od: Buger. 16.05.2007. u 20:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
neznam, hoću probat, samo kad netko odgoneta misteriozni problem s DivxMuxGUI-jem(jel nebi trebalo nešto što zahtjeva net framework 1.1 trebalo normalno raditi i s NF2.0?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#9 |
Premium
|