|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
(riješeno) Software za rezanje avi
Zna li neko možda za neki software koji je dobar za rezanje avi te divx fileova.Probao sam avi mpeg rm wmv splitter ali kad spremim to već odrezano kad idem vrti neće da mi otvori film;uglavnom nije dobro hvala još jedno malo pitanje; kako da mi se vidi moja konfig na postu, u opcijama sam sve upisao ali ja to ne vidim Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.04.2007. u 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
http://www.virtualdub.org/ Skines, ucitas .avi fajl, selektiras dio koji zelis odrezat sa AltGr+F i AltGr+G (In i Out point), stisnes DEL i to je to. Kasnije pod Video i pod Audio izbornicima odaberes "Direct Stream Copy", pa File->Save as .avi i sejvas kao novi .avi ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Jesam ,uspio sam sa virtual dubom sve je radilo savršeno i činilo mi se kao dobar programčić,rezao bi avi datoteke te pretvarao u mpeg-4 što bi mi znatno smanjiloveličinu samog odrezanog fajla,međutim je sve išlo kvragu javlja mi neki eror ne pozna mi avi fajl te kaže nešto da je dostupna samo funkcija direct stream copy.Šta je po srijedi ,pomagajte,počelo me živcirat.Radilo sve ok,a sad sve u p.m |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Kad problem opises malo detaljnije od "neki error", mozda netko i sazna nesto... i malo poradi na pismenosti, tesko je citat tvoje recenice.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ta greška se javlja kad nemaš instaliran odgovarajući codec. Ovaj program može detektirati koji je codec korišten: http://www.headbands.com/gspot/ Usput poradi malo na pristojnosti jer tim stavom nećeš ništa riješiti. Bez detaljnog opisa problema ti mi ne možemo pomoći.
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Sep 2006
|
Ultra video splitter |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ok.Ljudi ,hvala rješio sam problem.Stvar je bila u kodecima.Nakon instaliranja k-lite kodeka stvar se rješila. hvala ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|