|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
I opet neće pokazat prave sposobnosti vozača... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Nadam se da Massa nece dopustiti Alonsu da ga prode,jer ako to uspije, mislim da ce tada sve biti rijeseno. Ostatak utrke ce vjerojatno postati monoton, mozda se tko uspije probiti kroz bokseve. Ne vjerujem da ce biti puno dogadanja na stazi, svi je dobro poznaju i tesko da ce itko raditi pogreske. Monaco ce biti much better i jedva cekam.
![]() |
#305 |
Je suis Schumi
|
![]() |
#306 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Previse odustajanja na pocetku. EDIT: Ovo je zalosno sta mehanicari rade.
![]() |
#308 |
Adrenaline junkie
|
Ajd da je samo to, nego i Massi prosuse gorivo,........ EDIT: Hahaha, Kimmi vec napustio Barcelonu i otisao na aerodrom ![]()
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Usred utrke Kimi ode sa staze... boli njega k**** za momčad i utrku. Nažalost, lik je kreten, iako je talentiran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Adrenaline junkie
|
Ne znam da li ste primjetili ali TC dosta dosta aktivira. Izgleda da je staza bas uzarena. EDIT: OMG Fiziku nisu dobro izracunali dospianje goriva. ![]() Danas stvarno losa isporuka trave u Barceloni. EDIT2: Svaka cast Massi i Hamiltonu.
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 13.05.2007. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Je suis Schumi
|
Kimi se otiša napit ko i obično, kakav aerodrom ![]() ![]() Fisi je išao u boks više puta jer je navodno imao problema sa pumpom za gorivo ![]() Čestitke trojci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Massa je pokazao da moze dobro kontrolirati utrku, veliki plus za njega. Jest da mu je sve islo na ruku, no svejedno. Hamilton je solidno vozio, taman onako kako treba. Kod Alonsa samo problemi. Dobro je i na kraju i zavrsio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Najjači je Fernando na konferenciji: "Ja sam u prvom zavoju bio puno ispred Felipea, ali nažalost on nije mislio tako ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
najc prvi zavoj totalno glupa i mutava izjava alonsa na presici o tom prvom zavoju,,,,, Škot je stvarno najc odvozio,,,,,, Hamilton vec laganini krece prema naslovu ![]() Kimi zanimljivo jako nije vazno sto vozi McLaren, Ferrari, TENK cudnovati kvarovi ga prate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa zar nitko neće spomenut Sato-a. Lik je legenda osvojio prve bodove za svoju momčad ikad, svaka čast. Massa odličan (više od pola posla je odradio ipak u subotu ![]() Mehaničari iznimno dobri, bar trka nije bila toliko dosadna. I vidi se da vole pomagat jedni drugima (Toyotin skuplja BMW-ove dijelove po pitu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Yugokiller
|
I šta je moja prognoza, zamijenio sam alonsa sa hamiltonom u utrci. I da razjasnimo jedno da Alonso nije oštetio bolid bio bi ispred Hamiltona! E da Sato ![]() ![]() ![]()
![]() |
#324 |
Premium
|
eh ae pa oke je i da mehanicari malo grjese bar je bilo zanimljivo ![]() a Sato je bio odlican sad bas oke vozi dugo ga se nije hvalilo kako izvodi kamikaza poteze,,,,, tj. otakako je otisao iz tvornicke honde popravio se,,,,, i ono bas good za njega sto je dovukao super aguri do bodova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
evo sad sam gledao sve opet (start), i fakat je alonso bio ispred masse, ovaj ga je lagano izgurao van... |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
|
ma bio je ispred da ali ne dovoljno i sa mu se Massa mozda trebao micat?? samo je branio svoju poziciju ako se to uopce moze tako nazvati on je jednostavio ostao u svojoj trkacoj putanji i to je to,,,,,, alonso je trebao malo jace kociti kad je vidio da ga ovaj nece pustiti a ne ic tvrdoglavo kao i Massa |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
|
All in all...losa utrka za Renault, BMW, Ferrari, Red Bull i da ne nabrajam.. Hamilton zasluzeno ispred Alonsa.
![]() |
#329 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
da se razumijemo. Ferrari definitivno nije ekipa koje sam fan. Ne znam koju si ti utrku gledao, ali to nije ona od jučer. Alonso je došao par milimetara ispred Masse samo zato jer ga je gurao van. Došlo je do dodira i Alonso je izletio van jer je na tu stranu imao okrenut volan. Izveo je nešto u najboljoj maniri Sata. Utrka je bila prilično dosadna u kojoj je pobijedio najbolji (barem nešto). Malo smijeha iz boksa i Kimi odustao. Za to zadnje je sigurno sam kriv. Dobro je da se McLaren riješio malog napuhanka. Ferrari će i njemu trebati nabaviti kakvog Indijca da ga kultivira. I jedina dobra vijest je da neće biti Francuske iduće godine. To je najgluplja utrka ikada u povijesti sa katastrofalnim prijenosima. Vrhunac katastrofe prijenosa je bilo za vrijeme nogometnog prvenstva. Režiser je valjda prvi puta vidio formulu na dan utrke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Massa je nešto naučio, mora biti luđi od Alonsa. Da je ovaj puta propustio Alonsa bojim se da bi za njega Ferrari polako postajao prošlost. Ovako je postao prvi vozač, Kimmi na žalost pokazuje da nije neka ekstra klasa. Ferrari (nakon 2-3 kruga grijanja guma) ima 2-3 desetinke prednosti nad McLarenima po krugu, i dalje mislim da bi Schumi ove godine šetao kroz prvenstvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|