|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
[Test] Gigabyte GA-N650SLI-DS4 650i SLI
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nešto ljudi slabo pišu, ploča je inače odlična kako i sam review kaže... Baš danas vidjeh da je ima u Ve-Milu za 1053kn za gotovinu, čini se da će to biti moja sljedeća ploča ![]() Samo se dvoumim između te i ovih novih P35 ploča, advice anyone? Zadnje izmijenjeno od: Razer. 08.05.2007. u 17:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kolko sam videl i imal prilike pročitati na stranim forumima i razno-raznim recenzijama P35 ide do kojih 520 - 570MHz, kaj se tiče FSB-a. 1.500 kn vredna (kod nas) DQ6 ide do kojih 525MHz, 1.700 kn vredna (vani) P5K Deluxe ide do kojih 570MHz, dok obična P5K ide do 520MHz. Uglavnom (ugrubo) sve je to tu negde s ovom 650i SLi DS4, samo je pitanje kolko para misliš dati za ploču, dal patiš na sav taj bundle i dal buš trebal/htel (za budućnost ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
Hvala na informacijama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
-------
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
E, ova ploča čini se ima sve što meni treba (quad core ready, 3xpci slot, SLI, dobar overclocker..), šacao sam Asus P5WDH deluxe, ali ovo se čini kao jeftinija varijanta sa svime potrebnim.. Može li netko navest loše strane prije nego odem i uparim ju sa jednim E6600...
![]() |
#8 |
Premium moderator
|
To što će ti iscjediti novce iz džepa a tvoj proc je čisto solidan i nema potrebe za drugim...Po meni je to iskreno, mana. Ali tvoji su novci. Javi kad budeš prodavao ![]() Ova ploča se čini odličnom, ubojica ![]() Da mi je jedna takva ah ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
A i gigabytove ploče znaju se klat sa Crucial ballistix memorijom, koju eto sasma slučajno ja posjedujem...
![]() |
![]() |
#10 |
.
|
Ne kolju se sa svim Gigabyteicama, i ne kolju se samo Crucialove meme, već i meme općenito sa D9 čipovima...npr. iz mog iskustva samo sa DS4, a čuo sam da ni sa DS3 neki nisu imali sreće... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma meni netreba veliki fsb, nego ploca sa sto manje zahebancije, sto vise "gluposti", pci utora, sto hladnija, a ova mi se cini bas kao pravi izbor bar na papiru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|