![]() |
[Test] Gigabyte GA-N650SLI-DS4 650i SLI
|
Nešto ljudi slabo pišu, ploča je inače odlična kako i sam review kaže...
Baš danas vidjeh da je ima u Ve-Milu za 1053kn za gotovinu, čini se da će to biti moja sljedeća ploča :goood: Samo se dvoumim između te i ovih novih P35 ploča, advice anyone? |
Citiraj:
|
Hvala na informacijama :chears: , nekak ne pratim te nove ploče/čipsete pa ću se baš malo baciti na proučavanje :)
|
mislim da ce jos jedan od kljucnih faktora biti grijanje pa McG imas koju informaciju na tom polju???
|
Citiraj:
Citiraj:
|
E, ova ploča čini se ima sve što meni treba (quad core ready, 3xpci slot, SLI, dobar overclocker..), šacao sam Asus P5WDH deluxe, ali ovo se čini kao jeftinija varijanta sa svime potrebnim..
Može li netko navest loše strane prije nego odem i uparim ju sa jednim E6600... |
To što će ti iscjediti novce iz džepa a tvoj proc je čisto solidan i nema potrebe za drugim...Po meni je to iskreno, mana. Ali tvoji su novci.
Javi kad budeš prodavao :kafa: Ova ploča se čini odličnom, ubojica ;) Da mi je jedna takva ah :D |
Citiraj:
A i gigabytove ploče znaju se klat sa Crucial ballistix memorijom, koju eto sasma slučajno ja posjedujem... |
Citiraj:
|
Ma meni netreba veliki fsb, nego ploca sa sto manje zahebancije, sto vise "gluposti", pci utora, sto hladnija, a ova mi se cini bas kao pravi izbor bar na papiru.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:56. |