|
![]() |
#1 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Najbolji DVD player...za moje potrebe
Bok! Evo pošto se manje-više odustalo od HTPCa, molio bih vas sve za savjet koji DVD player da uzmem a da zadovoljava sljedeće stvari: -ispisuje što više informacija o mp3u koji svira -ima vrlo razgranatu strukturu foldera i zgodno rješeno sučelje -daje solidan, vrlo dobar ili odličan zvuk na audio out za svoju cijenu Molio bih preporuke u rangu od 400-600 kn Mislio sam na nekog LGa ili tako nešto. Bitno mi je samo da je posao sviranja mp3ca odrađen odlično jer ovaj player koji imam mi daje samo 8 početnih slova mp3a... Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Pioneer, mislim da je model 393, cca 400-500 kn. s apgrejdom firmwarea prikazuje mislim do 40 znakova, al nisam siguran pošto ne slušam mp3ce i imam malo jači model. možda nije u potpunosti ono što tražiš, al Pioneer je ipak Pioneer.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
interferometar
|
Super, baš sam si razmišljao o Pioneeru jer ima dobre karakteristike, ali nisam uspio naći nikakve malo opširnije informacije. Sad idem malo prošvrljati da vidim tko je njihov zastupnik u RH. Hvala na savjetu...ako imate još nešto za dodati, bit će mi drago. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
all you need is freeware
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
interferometar
|
Evo već sam nabavio neki najnoviji firmware s gro stvari koje uopće ne bih očekivao od tog playera tako da uskoro kad stigne novac...odoh u Technomax. Osim ako znate gdje bi ga još moglo biti? 393-K |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Imas firmwareova ko drva ja sam vec par isprobao najvise mi je trebalo radi nekih smetnji na LCD-u kada radi upscaling na 1080, ali to je rijeseno.
![]() |
#8 |
all you need is freeware
|
bajdvej, jal može meni netko preporučiti firmware za Pioneer 575 a da podržava naše znakove u tekstualnim titlovima te bitmapirane titlove? I btw, kakva je situacija s linijskim playerima i GMC od xvida?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|