![]() |
Najbolji DVD player...za moje potrebe
Bok!
Evo pošto se manje-više odustalo od HTPCa, molio bih vas sve za savjet koji DVD player da uzmem a da zadovoljava sljedeće stvari: -ispisuje što više informacija o mp3u koji svira -ima vrlo razgranatu strukturu foldera i zgodno rješeno sučelje -daje solidan, vrlo dobar ili odličan zvuk na audio out za svoju cijenu Molio bih preporuke u rangu od 400-600 kn Mislio sam na nekog LGa ili tako nešto. Bitno mi je samo da je posao sviranja mp3ca odrađen odlično jer ovaj player koji imam mi daje samo 8 početnih slova mp3a... Hvala unaprijed |
Pioneer, mislim da je model 393, cca 400-500 kn. s apgrejdom firmwarea prikazuje mislim do 40 znakova, al nisam siguran pošto ne slušam mp3ce i imam malo jači model. možda nije u potpunosti ono što tražiš, al Pioneer je ipak Pioneer.
|
Slazem se, ali uzmi Pioneer 490v malo ti je noviji model a ima i HDMI nikad neznas kada ce ti trebati.
|
Super, baš sam si razmišljao o Pioneeru jer ima dobre karakteristike, ali nisam uspio naći nikakve malo opširnije informacije. Sad idem malo prošvrljati da vidim tko je njihov zastupnik u RH. Hvala na savjetu...ako imate još nešto za dodati, bit će mi drago.
|
Citiraj:
|
Evo već sam nabavio neki najnoviji firmware s gro stvari koje uopće ne bih očekivao od tog playera tako da uskoro kad stigne novac...odoh u Technomax.
Osim ako znate gdje bi ga još moglo biti? 393-K |
Imas firmwareova ko drva ja sam vec par isprobao najvise mi je trebalo radi nekih smetnji na LCD-u kada radi upscaling na 1080, ali to je rijeseno.
|
bajdvej, jal može meni netko preporučiti firmware za Pioneer 575 a da podržava naše znakove u tekstualnim titlovima te bitmapirane titlove?
I btw, kakva je situacija s linijskim playerima i GMC od xvida? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:09. |