|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kako me živcira ATI
idu mi na živce oni i driveri. ne mogu namjestit TV out da radi kako treba. znači da na kompu imam normalan prikaz i na TV-u isto takav. ili mi je slika na TV-u užasno zumirana, pa moram svaki film resizat da bi "stao" u ekran, a ako uključim "extend windows", onda me to živcira, jer moram svaki put odvlačit i navlačit nazad. također je ili zumirana slika, ili odrezan startbar i cijei ekran okolo. da li netko ima kombinaciju 19" wide ekrana, i spojenog TV-a na komp, neka se takav javi, jer ja ne znam kako da ovo riješim. i da, CCCmi se više neće paliti, izbaciva neki error... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Reinstaliraj drivere,počisti sa DC-om i tako to. Meni je na mojoj staroj 9600XT radilo ko beba..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
|
ma gade mi se ATIevi drievri u zadnjih par mjeseci, i otkako imam widescreen, odnosno ovu mutavu rezu 1440x900, jer driveri očito ne znaju ili ne mogu ili neki treći ku... postaviti TV normalnu rezu a da na monitoru ostane normalno 1440x900 dok sam imao 17crt sve suepr, ali ovo graniči sa ludošću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Probaj staviti Omega Driver-e ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma, Gabre i Domy non-stop jambraju da im nekaj ne radi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#13 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
displays, jel to to? Se isplati staviti te prastare drivere (Moj Komp)? -->
Jedno pitanje vezano uz ovo, kako nastimati da na jednom ekranu normalno radim u win i tako to, a na drugom/TVu vrtim fullscreen film, TV program ili igru? U starim catalystima bez CCC je postojala opcija "overlay" u advanced-->displays, jel to to? Se isplati staviti te prastare drivere (Moj Komp)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Matesonik, nije li za to opcija "Teather mode" u driverima?
![]() |
#16 |
Lika u mom srcu
|
displays, jel to to? Se isplati staviti te prastare drivere (Moj Komp)?
|
@ gabre
imaš možda instaliran nod32? pitam jer nerijetko CCC neće da radi u kombinaciji sa nod32 i net frameworkom 2.0... |
Tebe prije muči nestandardna reza nego atijeva grafička kartica.
![]() A ATT jesi probao s njim? |
Jedno pitanje vezano uz ovo, kako nastimati da na jednom ekranu normalno radim u win i tako to, a na drugom/TVu vrtim fullscreen film, TV program ili igru? U starim catalystima bez CCC je postojala opcija "overlay" u advanced-->displays, jel to to? Se isplati staviti te prastare drivere (Moj Komp)?
|
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja filmove gledam u overlay-u, telka mi je spojena na 'clone', a ne na extended. Čim upalim film on se prikaže preko čitavog tv-a, a na piceku ga mogu i smanjiti. Samo se poigraj s opcijama Theater mod-a, ako ti je ovo prihvatljivo riješenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#19 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() I ne, ne možeš skinuti solo drivere za Nvidiu. Za ATI skinem posebno drivere, posebno WDM i lupim gore ATT ("težak" 1 megu) Drugim riječima-kod ATI-ja ne moraš ako nećeš koristiti ni CP ili CCC a kod Nvidie moraš ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo Jeltz je sve rekao. ![]() Ja sam imao sličan problem sa driverima od nevidije, kako sam koristio 2D/3D postavke za klok u kombinaciji sa Riva tunerom svako mjenjanje drivera je rezultiralo pola sata kemijanja da proradi 2D/3D mod, a osim tog sa driverima znalo mi se samo od sebe shebat i opet pol sata da složim da radi, radilo se o kvazi zvijeri 6800LE, mogao bi još dodat da što više klokam reza u čmarku pada, u igrama nisam testirao jer nisam htio prenegativno mišljenje imat o njoj. Od tad pa nadalje samo ATI i driveri sa CPom ili samo obični driveri + ATT.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|