![]() |
kako me živcira ATI
idu mi na živce oni i driveri.
ne mogu namjestit TV out da radi kako treba. znači da na kompu imam normalan prikaz i na TV-u isto takav. ili mi je slika na TV-u užasno zumirana, pa moram svaki film resizat da bi "stao" u ekran, a ako uključim "extend windows", onda me to živcira, jer moram svaki put odvlačit i navlačit nazad. također je ili zumirana slika, ili odrezan startbar i cijei ekran okolo. da li netko ima kombinaciju 19" wide ekrana, i spojenog TV-a na komp, neka se takav javi, jer ja ne znam kako da ovo riješim. i da, CCCmi se više neće paliti, izbaciva neki error... |
Reinstaliraj drivere,počisti sa DC-om i tako to.
Meni je na mojoj staroj 9600XT radilo ko beba.. |
Ne trebali za CCC Net Frameworks 2.0 ili kako se to već zove ? :stoopid:
Meni je zbog toga bacao error. Mada sumnjam da je do toga pošto veliš da ti je radio i da sad odjednom neće... |
ma gade mi se ATIevi drievri u zadnjih par mjeseci, i otkako imam widescreen, odnosno ovu mutavu rezu 1440x900, jer driveri očito ne znaju ili ne mogu ili neki treći ku... postaviti TV normalnu rezu a da na monitoru ostane normalno 1440x900
dok sam imao 17crt sve suepr, ali ovo graniči sa ludošću. |
Tebe prije muči nestandardna reza nego atijeva grafička kartica. ;)
A ATT jesi probao s njim? |
Probaj staviti Omega Driver-e ...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma, Gabre i Domy non-stop jambraju da im nekaj ne radi:)
|
@ gabre
imaš možda instaliran nod32? pitam jer nerijetko CCC neće da radi u kombinaciji sa nod32 i net frameworkom 2.0... |
Citiraj:
ja sam navikao da nista neradi out of box tako da odvucem na tv i resajz film i gg :) Inace nvidia ima govno od drajvera al bogme ih ati stize.... |
Jedno pitanje vezano uz ovo, kako nastimati da na jednom ekranu normalno radim u win i tako to, a na drugom/TVu vrtim fullscreen film, TV program ili igru? U starim catalystima bez CCC je postojala opcija "overlay" u advanced-->displays, jel to to? Se isplati staviti te prastare drivere (Moj Komp)?
|
Matesonik, nije li za to opcija "Teather mode" u driverima?
|
Skini s drivere s CP (Control Panelom) kao što je bio u starim verzijama... Imaš nove drivere, samo rusi promjene sučelje i sve je isto.... Sučelje je prejednostavno... A za sve ostalo tu je ATT ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
mislim rade oni, ali uskladiti istovremeno tv out je patnja i nemoguća misija. Citiraj:
no kod mene ja kad tako napravim nemam start bar, niti vidim puni ekran, nego je slika izrezana, kao da bi cropa 1024x768 iz 1440x9000 i stavio na TV... ali barem kad odvučem GOM player na TV, onda kad stavim fullscreen, on bude normalno u fullscreenu, niti zumiran niti smanjen, baš kako treba. ali me to odvlačenje živcira.. no trenutno sam primoran na ovakvo gledanje jer mi, jel, CCC ne radi... :smoke: |
Ja filmove gledam u overlay-u, telka mi je spojena na 'clone', a ne na extended. Čim upalim film on se prikaže preko čitavog tv-a, a na piceku ga mogu i smanjiti.
Samo se poigraj s opcijama Theater mod-a, ako ti je ovo prihvatljivo riješenje |
Citiraj:
A čuj, imao sam neugodna iskustva s tim i ne volim te njihove drivere i onaj control centar koji je po meni katastrofa. Dizajnom dobar, ali funkcionalnošću nikakav. Brrr...fuj. Naravno, svatko ima pravo da misli šta hoće. :) |
Citiraj:
:hitthewal: I ne, ne možeš skinuti solo drivere za Nvidiu. Za ATI skinem posebno drivere, posebno WDM i lupim gore ATT ("težak" 1 megu) Drugim riječima-kod ATI-ja ne moraš ako nećeš koristiti ni CP ili CCC a kod Nvidie moraš:) |
Evo Jeltz je sve rekao. :)
Ja sam imao sličan problem sa driverima od nevidije, kako sam koristio 2D/3D postavke za klok u kombinaciji sa Riva tunerom svako mjenjanje drivera je rezultiralo pola sata kemijanja da proradi 2D/3D mod, a osim tog sa driverima znalo mi se samo od sebe shebat i opet pol sata da složim da radi, radilo se o kvazi zvijeri 6800LE, mogao bi još dodat da što više klokam reza u čmarku pada, u igrama nisam testirao jer nisam htio prenegativno mišljenje imat o njoj. Od tad pa nadalje samo ATI i driveri sa CPom ili samo obični driveri + ATT. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:32. |