|
![]() |
#1 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Jel itko zna gdje je ovlasteni MSI servis u ZG?
Dakle, problem je u vezi maticne MSI K8N NEO4-F koja je tamo vec preko 2 tjedna dok ja i cura blago ludimo...imamo sve osim mbo! Kupljeno je u ADM-u i vraceno 3. dan jer mbo zuji kod cpu socketa...tamo su rekli da to ide bas u MSI servis(neki jedini u ZG-u) kojeg ja ne mogu naci preko googla...i kaj sad? Zovem danas ADM i pitam za plocu, tip kaze da nije dosla. Kazem mu da mi da broj od tog servisa da ja vidim kaj je, a on meni da nema tipa koji radi na servisu(dakle njihovog) i da se vraca drugi tjedan...te da mi on ne moze pomoci... ...koja debilana!!! ...nisam se izderao, jer ono...imaju 45 dana ne...ali opet...da nisu u mogucnosti upiknut to sve i iztestirat pod 2dm05 ili cime vec sam da cuju da zuji...onak...treba im preko 2 tjedna??? pa hebem ja takav sugav servis...nek adm i msi lijepo idu u 3pm, tam ne kupujem nista vise, ikad. Dakle, sad trazim broj ili adresu tog famoznog servisa da vidim koji kujac drkaju vec 2 tjedna i 1 dan da se to nije iztestiralo...hebemimmatersporu...ak cekaju neku zamjensku plocu koji kujac nisu javili ista adm-u ili meni... Jel itko zna...bilo sta? Hvala! Pozz, Mladen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedna solucija: probaj sa pištoljem za vruću plastiku zaliti zavojnice oko cpu socketa. Taj pištolj imaju cvjećari a navodno ih je bilo u Chipoteci za kupiti. To bi trebalo rješiti zujanje (ako neće servis)
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
MSI ako ne grijesim - Microline odnosno IQ na Zitnjaku , malo nize od Gorenja . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
dark seraphim
|
mah, zato se kupuje u linksu, ako nesto ima namjeru crknuti, crknut ce unutar 8 dana pa dobis odmah zamjenu ili povrat novca... da su imali neku ok i pristupacnu s.939 plocu uzeo bi kod njih...ovako sam bio primoran ici u adm. dakle, to je MSI ovlasten servis, kontaktiro glavnog lika, poslah mu mejl maloprije i valjda cu dobiti neku informaciju...naravno, tek u ponedjeljak...bolje ista nego nista. btw, ja i bi NOVU plocu jer sam i takvu platio a i vratio 3. dan... @Router; HVALA!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nema na cemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Inace ovlasteni servis i uvoznik za MSI je NewTechnology u Radničkoj ulici u istom kompleksu/dvoristu kao i Asbis/ISA Hardware.Tocnu adresu nemam ali manje vise znas di je i sta je.Prilicno sam siguran da si slao upit na krivo mjesto jer Microline nema tendenciju zavlacenja ako bas nemaju potrebe.NewTechnology ocu necu to reci pak ima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
dark seraphim
|
uf...ma tko bi ga sad znao... @daddy; thnx na info! cuo sam se sa ovim tipom telefonski i rekao je da su oni taj ovlasteni servis(microline), pa mu i poslah mail, kako mi je i rekao. ako nije kod njih onda je valjda u newtech...kako god bilo, znat cu nesto sljedeci tjedan, bar se nadam... zvat cu opet adm, valjda ce doci tip koji radi u servisu, nadam da ce me taj uputiti na pravu adresu, ako nista drugo da bar znam gdje je fakin maticna... pozz! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|