PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Jel itko zna gdje je ovlasteni MSI servis u ZG? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=68356)

gamer 03.05.2007. 19:52

Jel itko zna gdje je ovlasteni MSI servis u ZG?

Dakle, problem je u vezi maticne MSI K8N NEO4-F koja je tamo vec preko 2 tjedna dok ja i cura blago ludimo...imamo sve osim mbo!

Kupljeno je u ADM-u i vraceno 3. dan jer mbo zuji kod cpu socketa...tamo su rekli da to ide bas u MSI servis(neki jedini u ZG-u) kojeg ja ne mogu naci preko googla...i kaj sad? Zovem danas ADM i pitam za plocu, tip kaze da nije dosla. Kazem mu da mi da broj od tog servisa da ja vidim kaj je, a on meni da nema tipa koji radi na servisu(dakle njihovog) i da se vraca drugi tjedan...te da mi on ne moze pomoci...
...koja debilana!!!
...nisam se izderao, jer ono...imaju 45 dana ne...ali opet...da nisu u mogucnosti upiknut to sve i iztestirat pod 2dm05 ili cime vec sam da cuju da zuji...onak...treba im preko 2 tjedna??? pa hebem ja takav sugav servis...nek adm i msi lijepo idu u 3pm, tam ne kupujem nista vise, ikad.

Dakle, sad trazim broj ili adresu tog famoznog servisa da vidim koji kujac drkaju vec 2 tjedna i 1 dan da se to nije iztestiralo...hebemimmatersporu...ak cekaju neku zamjensku plocu koji kujac nisu javili ista adm-u ili meni...

Jel itko zna...bilo sta?

Hvala!

Pozz, Mladen

Swarm dude 03.05.2007. 19:56

Jedna solucija: probaj sa pištoljem za vruću plastiku zaliti zavojnice oko cpu socketa. Taj pištolj imaju cvjećari a navodno ih je bilo u Chipoteci za kupiti.
To bi trebalo rješiti zujanje (ako neće servis)

gamer 03.05.2007. 20:04

heh, vidis, dobra ideja...osim kaj gubim garu u slucaju da nekaj fakat ode na njoj u roku 3 godine...a ovo moraju rijesiti! ...bar se nadam...

mah...gamad sugava, nova mbo i zuji...covjece...

Router 03.05.2007. 20:10

MSI ako ne grijesim - Microline odnosno IQ na Zitnjaku , malo nize od Gorenja .

domy1 03.05.2007. 20:55

Citiraj:

Autor Router (Post 714136)
MSI ako ne grijesim - Microline odnosno IQ na Zitnjaku , malo nize od Gorenja .

Ako je tamo, tko zna kad će to bit gotovo! Bio sam tam na praksi pa znam :D

gamer 04.05.2007. 01:12

@Router; Thnx!!! Idem sad to provjeriti...

@domy1; Hm, kak mislis, tko zna kad ce to biti gotovo?
Tak su brzi, ha?
:-(

domy1 04.05.2007. 07:30

Citiraj:

Autor gamer (Post 714375)
@Router; Thnx!!! Idem sad to provjeriti...

@domy1; Hm, kak mislis, tko zna kad ce to biti gotovo?
Tak su brzi, ha?
:-(

Taj dučan IQ meni je sasvim ok, cijene su uredu, ali taj servis je koma, stalno odugovlače dok mogu, a i tko zna hoće li uopće popravit to. Mislim da ćeš prije dobiti novu, no ako je to doista servis za MSI :stoopid:

gamer 04.05.2007. 17:15

mah, zato se kupuje u linksu, ako nesto ima namjeru crknuti, crknut ce unutar 8 dana pa dobis odmah zamjenu ili povrat novca...
da su imali neku ok i pristupacnu s.939 plocu uzeo bi kod njih...ovako sam bio primoran ici u adm.

dakle, to je MSI ovlasten servis, kontaktiro glavnog lika, poslah mu mejl maloprije i valjda cu dobiti neku informaciju...naravno, tek u ponedjeljak...bolje ista nego nista.
btw, ja i bi NOVU plocu jer sam i takvu platio a i vratio 3. dan...

@Router; HVALA!!!:care:

Router 04.05.2007. 20:17

Nema na cemu :)

Daddy 04.05.2007. 21:43

Inace ovlasteni servis i uvoznik za MSI je NewTechnology u Radničkoj ulici u istom kompleksu/dvoristu kao i Asbis/ISA Hardware.Tocnu adresu nemam ali manje vise znas di je i sta je.Prilicno sam siguran da si slao upit na krivo mjesto jer Microline nema tendenciju zavlacenja ako bas nemaju potrebe.NewTechnology ocu necu to reci pak ima.

gamer 05.05.2007. 01:15

uf...ma tko bi ga sad znao...

@daddy; thnx na info!

cuo sam se sa ovim tipom telefonski i rekao je da su oni taj ovlasteni servis(microline), pa mu i poslah mail, kako mi je i rekao. ako nije kod njih onda je valjda u newtech...kako god bilo, znat cu nesto sljedeci tjedan, bar se nadam...
zvat cu opet adm, valjda ce doci tip koji radi u servisu, nadam da ce me taj uputiti na pravu adresu, ako nista drugo da bar znam gdje je fakin maticna...

pozz!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00.