|
![]() |
#31 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
nhf ali loš stol..užasan položaj monitora. ja sam svoj stol platio cca 800kn..smeće od iverice..užas..sada cu si dati napraviti stol kakav ja želim ![]() valjda budem poslije ljeta...kada se skupi malo nofceka :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
recimo kod mene je stvar poprilično dobro riješena. Nije drvo nešto posebno kvalitetno no raspored elemenata je odlično riješen. PC je dolje u polici sa desne strane i praktički jedino s njim imam doticaja kada ga palim, a i to se da srediti pa da se pali pomoću tastature. DVD i USB reader i reader kartica su eksterni i stoje neposredno blizu LCD-a tako da je sve na jedno horizotalnoj plohi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
stol
Citiraj:
a kolike su dimenzije stražnjih stranica, 150cm je valda po dijagonali odnosno najduža mjera po širini... hvala
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
inace imao bih takav kutni stol samo da mi radijator u sobi ne smeta... bas je fensi ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Naprave po zelji, radijatori i slicne stvari ne smetaju, a da ne kazem da su u stanju iskoristiti svaki centimetar. Moj stol je 238 x ... nesto cm, tocno stane u predvidjeni dio, a stol takvih mjera na trzistu je nemoguce naci, cak i bliskih.
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
@Old Iggy, moj je 180x160 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Kad smo kod stolova dali netko zna di se u zg-u mogu kupi oni malo skuplji modeli ergonomski oblikovani. jer ovo smetche od 250 kn cu baci u pec.
![]() |
#42 |
Premium
|
Kad smo kod stolova da i ja dam svoje mišljenje i primjer... Ovo iz dućana ja u pravilu smeće... Ja sam sebi prilikom useljavanja u novu sobu, dao napraviti stol budući da nisam imao nikakvog prije toga (nacrte sam sam izrađivao u catji......) Na kraju me ispao prilično skup, daleko više od ičijeg očekivanja, ali vrijedi... (da su straci znali koliko će to ispasti, mislim da nebi imao ni s... od stola.... ![]() Cijena materijala je bila 2300kn u Samoboru (nemam blage gdje točno) + posao (mene je došao 1500kn) = 4300kn az stol, pardon, stolčinu.... ![]() Valjda napomenuti da nije to samo za komp, tu je i pisači dio i sl... No, taj stol ima ploče debljine 2,5cm, sve plohe kantirane ABS-om, stranice debljine 1,8cm, a vibracije... ![]() ![]() Ladice se otvaraju kao vrata na Mercedesu.... ![]() Uz taj full kvalitetan materijal slučajno sam poznavao i super majstora stolara, taj da, ovo je kranji proizvod.... ![]() http://img488.imageshack.us/my.php?i...sc05639dl6.jpg http://img46.imageshack.us/my.php?image=dsc05635mb3.jpg http://img261.imageshack.us/my.php?i...sc05636uj6.jpg http://img488.imageshack.us/my.php?i...sc05637ru3.jpg http://img337.imageshack.us/my.php?i...sc05638fo0.jpg Definitivno je moj prijedlog izrada stola kod nekog majstora... Izađe malo više, ali i kvalitetnije, a možeš nacrtati šta ti srce želi.... ![]() ![]() P.S. 200-ti post, jupiiiiii ![]() Zadnje izmijenjeno od: eluminer. 02.05.2007. u 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
![]() |
#45 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
In the lab...
|
Citiraj:
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ne znam, sve je stvar ukusa, meni se ne sviđa...previše ovih ormarića pa podsjeća na kuhinju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#52 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
furnir dasku duzine metar i pol dubine 90cm i 4 noge ![]()
![]() |
#53 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
da fakat, složiš kako tebi paše (od visine, dubine,širine, boje stola, boje nogu....) evo ti primjer jednostavnog stola bez puno kemije, sve iz furnira http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=271 imaš to sve u Osijeku isto: drvo: http://www.furnir.hr Ulica hrastova 3 +385 31 298 100 noge: http://www.schachermayer.hr Ulica hrastova 3 +385 31 297 864 uvijek su ta dva dućana jedan uz drugoga, tako rade ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 10.10.2008. u 09:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() ne mogu bas naci stol kakav sam si zamislio. dok igram, ruka kojom drzim misa mi mora biti laktom na stolu (ne mogu kao neki imati ruku u zraku i na samom rubu stola zglobom micati mis). posto je tesko imati lakat na stolu kada se sjedi ravno, moram sjediti na koso, zakrenut ulijevo tako da desni lakat bude na stolu. takodjer, posto je vecina stolova nedovoljno siroka, da bih stavio monitor dalje od ociju, dosad sam morao staviti monitor na lijevi kraj stola i sjediti na desnom kraju stola - dakle, opet biti na koso. razmisljao sam da bi ovakav jedan stol rijesio sve moje probleme: http://img10.imageshack.us/my.php?image=stolar2.png posto je siri, mogao bih monitor staviti dovoljno daleko i tocno ispred sebe. posto je konkavan, mogu imati i obje ruke laktom na stolu posto bih 'usao' u stol i imao povrsinu stola sa strane. nisam uspio u ZG naci ovakve stolove i izgleda da mi ostaje jedino varijanta da napravim nacrt i stol dam radit. da li se itko susreo sa slicnim ergonomskim problemima i pronasao zadovoljavajuci stol ili neko drugo rjesenje? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
pa najbolje ti je da napravis skicu i otici kod nekog stolara sa svojim zeljama i nek ti on to fino napravi tako ces barem biti zadovoljan i malo laski u novcaniku..... ![]()
![]() |
#56 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() i meni nikako nije odgovarao niti jedan stol kojeg sam vidio, jer sam htio sve u jedan kut. fino nasao povoljnog stolara, njemu dao nacrte stola, dimenzije svih ploca. on otisao i kupio ploce, ispilio ih, dovezao meni doma i sastavili zajedno. i imam stol kakav zelim. inace se i isplati ovako napraviti stol, jer stol dimenzija kakav ja imam ne postoji (naravno, jer je raden iskljucivo za jedan kut). ali da i nadem toliki stol, znam da bi kostao preko 1200 kuna, koliko sam platio materijal + majstorov rad.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Stol za računalo
Razmišljam o kupovini novog stola za komp pa sam malo istraživao i našao samo jedan koji mi paše, što mi se čini nemoguće, ipak ima dućna sa namještajem masu, ali ih se ja ne mogu svih sjetit. Dakle, volio bi da stol bude kutni, to se mi čini nekako najučinkovitije, po mogućnosti bez ladice za tastaturu, sadašnji stol mi ju ima i to mi je najgora solucija, bilo bi dobro da ima dosta ladica i pretinaca, nešto kao ovaj: click me Ograničen sam sa tim kutom kamo bi išao, točnije, zadnja stranica može bit maksimalo 110-115cm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
neće ti tu stat 22''.... Ak ti nisu problem pare, mislim, ne pretjerano, parsto kuna više od trgovinskih cijena daj napraviti stol... Dogovori sve kako želiš i što želiš... Evo ja npr krećem u avanturu ''izgradnje'' jednostavnog stola dimenzija duplo većih od običnih stolova.... bez ladica bez pretinaca... Lijepa jednostavna čelična sjajna konstrukcija i ogromna debela ploča gore ![]() Lijepo nađeš stolara ili prodavaonicu gdje rade namještaj po mjeri, nacrtaš tamo što želiš, poslušaš prijedloge, daš 200-700kn (ako pretjeraš) više i uživaš u novom stolu za max 3 tjedna..... ![]() UNIKAT |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
debeli potpis na ovo sto Tomtam rece. i ja sam razmisljao kako je najbolje, i odlucio iskoristiti kut sobe od kraja vrata do pocetka prozora (recimo 2,2m na 1,5m). i fino nasao majstora, dao mu mjere ogromnog stola sa 13 polica (pol metra i metar duzine, samo te velicine), i mjesto za monitor (nazalost max 20" wide), i iznad kutija za sharp 55 cm tv. uglavnom, nema teoretske sanse da nades takav stol kakav napravis, niti da ga platis dvaput/triput i vise puta manje.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Takodjer potpisujem...i ja sam svoj stol po narudzbi kupio...Jer se nigdje u trgovinama ne moze naci savrsen stol,uvijek ce imati neki nedostatak...Ovako si zacrtas u glavi svoj savrsen stol,kopiras to na papir i das im da ti naprave.. ![]()
![]() |
|
|