|
![]() |
#32 |
i dida mi je bija Torcida
Datum registracije: Jan 2007
|
Za sve vas koji ste se malo "prekasno" ![]() Može se pronaći u većini javnih knjižnica i pogledati. Isplati se.
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Odkad Eminem spada u rock glazbenike? To mi je zapelo za oko + još nekoliko izvođača koji nisu povezani sa rockom. Pročitao sam opis PF (biografija) i više nego dobra ![]() @LAcy Preporucujem poslušati album 2112 od Rusha ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#35 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Je, ima stvarno snažan i izražajan glas. Ako je ona R&B, onda je ona nešto najbolje kaj se desilo R&Bju u zadnjih 15ak godina. Sve ostale ju toliko zasjene da stvarno mogu na prste ruke nabrojati ostale pjevačice koje imaju tako dobre mainstream albume (glas+riječi+mjuza+stas). Nina Simone, Billie Holiday, Aretha Franklin, Erykah Badu... I to bi bilo to imo. A mainstream kažem jer je ona u UK-ju jako jako medijski eksponirana, dok je ovdje prilično nepoznata, osim po singlu "Rehab". Drago mi je kaj ti se sviđa jer ju ja obožavam, preslušaj si i "Frank", prvi album, ima predobru obradu Billie Holiday "No greater love". (Al kužim te ako ipak ne budeš, ipak muški imaju malo drukčiji ukus u mjuzu nego žene lol) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|