|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
sada 2 tjedna treniram opceniti da im dignem formu a sljedecu igeam protiv 5 ligasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Prva utakmica sezone i prava golijada 0-1 Harald Buchholz (8) 1-1 Eran Domb (20) 1-2 Mateusz Wielowiejski (27) 2-2 Lars Wentholt (29) 3-2 Teo Prijić (40) 3-3 Satur Salcedo (78) 4-3 Tonči Litović (81) 5-3 Eugeniusz Skrzypek (83) 6-3 Eugeniusz Skrzypek (84) 6-4 Nicolas Faure (89) Dobio sam 6-4 na kraju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
|
Čestitam,ja ove sezone,imam velike šanse osvojiti 1. ili 2. mjesto u lizi,još moram dobro odigerati protiv glavnog konkurenta,za 2 tjedna... Tip koji je došao iz V. lige je prejak,ali taman prije nego šta igra protiv mene postaje boot... A ovoga je dobio 8-0.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
|
ja sam u V ligi koja je među 20 najjacih V liga u hrvatskoj od njih 256 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
|
a ja sam u 6oj |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
|
izgubio doma 7:2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
5:1 u gostima dobio. ![]() uskoro tekma 3.kola Kupa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
|
Sada sam uspio ostvariti to da sam svaki vikend u plusu,bez obzira dali igram doma ili u gostima.Sada čekam da mi se digne raspoloženje sponzora kako je bio prije kraja sezone i onda sam na konju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
|
Ja dobio 5-0,ostali?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
...carpe diem...
|
dobio 7:0. ima možda nekakvu preporuku pri kupovini obrambenog?tako da mi daje barem 4 zvijezdice. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
...carpe diem...
|
pa trenutačno na računu imam oko 4 milijuna kuna. Mislio sam si možda uštedit do nekih 7 milja pa proširit stadion. Koja bi bila preporuka s obzirom da sam u VI.ligi te da imam 800 navijača? |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
|
Kako vam je prošlo ovo kolo?MEni je i ovo kolo doneslo još jednu pobijedu. I napredovlo mi igrači u skilu (Izvanredan-Impresivan-Odličan) sada još čekam četvrtak da mi još jedan napreduje na Impresivan. Sada igram vjerovatno najtežu utakmicu ikada u Ht-u do sada...Uglavnom moram dobiti,a olakotno je to šta su se tipu većina igrača ozljedila,i šta mu igraju rezerve.Druga je ta što je moj domaći teren,Treća je ta što mi je TS dosta velik,tj.na staložen,tako da mogu baciti i jedan mots,I četvrta mi je to šta mi je mid i onko veći od njegova. Po ovome kako mi se čini,ja imam jači desni napad od njegove desne obrane(Loš(visok) na Nedovoljan(???),i centralni napad Prolazan(Nizak) na Prolazan(Vrlo visok) ili Dobar(Vrlo nizak). Tako da ću pustiti taktiku normalnu,Mots...pa šta bude bude. Nadam se samo da ću mu uzeti oko 70% mida pošto će najvjerovatnije svaka njegova šansa golom završiti,pošto mi je obrana u ![]() I onda nakon 3 tjedna opet igram protiv njega,gdje ga moram dobiti opet,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
...carpe diem...
|
Evo,ja sam ti za prijateljsku ali tek poslije četvrtka jer mi tada Juniori igraju ligašku. Ja sam igrao u VI.ligi protiv nekog slabog lika i pobijedio jedva 2:1.Ne znam kako,ali prošli tjedan me RANDOM zezo do bola. Nikak mi se TSI od golmana nije htio dizati a njih treniram te mi je pala forma barem 5 igrača. Nadam se da će ovaj tjedan biti bolji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
|
Ljudi sto smo zaspali Ja sam kupio prije tjedan dana trenera koji ima treniranje dobar i nije ni napadački ni obranbeni orijentiran. Jucer sam dobio svoju prvu tekmu jer je lik igra s 2 momčadi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
|
jedna lik je odustao kod mene u ligi o sada dvije tekme za redom ne igeam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
|
Ljudi dali jos igrate hattrick ili ste odustali ![]() ja sam uspio doci na 6 mjesto u ligi i to je van ispadanja samo trebam zadrzati to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|