![]() |
http://www.hattrick.org/
http://www.hattrick.org/
Hattrick je online nogometna igra u kojoj prodajete i kupujete igrače te vodite vašu ekipu kroz igru koju igraju stotine tisuća ljudi iz cijelog svijeta. opet ja...par ljudi odavde sam cuo da igra... ostali probajte.. samo morate znati da je lako postati ovisnik :) Frane pozdrav... |
kaj nitko ovdje ne igre hetrik? nemrem vjerovati....
|
Ja sam nitko ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I zena mi igra isto hihi i bolja je u tome neg ja - tim se zove Medvescak (ali sa hrv slovima koje ja nikad ne koristim) |
ne kužim kak nađete vremena za to...malo sam pošnjofao po site-u, čak prijavio momčad, međutim treninzi, taktike, proja-kupnja, mambo-đambo...30 sati dnevno minimalno...
|
Citiraj:
ma imas dosta stranica sa strane u kojima su guidovi za pocetnike... tako da pocetak je malo tezak i kompliciran ali ne jako...najbolje ak imas frenda ili nekog tko vec igra da ti objasni uzivo..inace imas i forum za pocetnike pa tamo procitas svasta i pitas isto to... ozrene ozrene... vidim da ti se zena pali na tvoje igrace :) |
Citiraj:
ako se hoćeš full posvetiti igri računa nekih 2 sata subotom na gledanje tekme i još nekih pola sata dodatno petkom na kompletnije proučavanje protivnika. |
ja trosim oko pola sata cetvrtkom navecer nakon treninga za slaganje momcadi po formi za subotu te jedno 5 minuta nakon ligaske tekme za slaganje momcadi za prijateljsku... i to je to.
jedino kada kupujem igraca onda znam popusit (uz rad na necem drugom) oko jos 30-45min... stvarno igra nije zahtjevna po meni |
igro sam to prije, kad sam se prijavio zaredo sam samo pobjede dvije sezone zaredom, i onda sam zaboravio pass/user i email account s kojim sam se prijavio tako da mi se neda ispočetka.:fuming:
|
Igra je totalni mrak, ovisnik sam od 8/2003 i sve mi je bolja!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sto se tice slaganja po formi i to nadam se da koristis neki od alata tipa ham ili buddy... |
Citiraj:
|
ovaj post tu stoji vec 2 godine a da ga nitko nije posjetio malo sam razocaran ovisnik sam hattrika 27.11.2005. u 14:07 nije dugo ali sam ovisnik. vodim klub fc oresje united i jos sam uvijek u vi ligi ali ove ili slijedece sozne mislim da bi mogao do v lige, ako netko ima da hoce prijateljsku neka se javi :).
pozdravljam sve koji igraju hattrick ;) edit: zasto hattrick post ne spada pod igre |
Citiraj:
vidim da je ozren i dalje preaktivan na hetriku... a elven je odustao... da li jos tko odavde igra neznam... |
steta sto tako dobra igra zakoju netreba punovremena a pre dobra je, nije toliko popularna na forumu. kako ti se klub zove jer igras sada tekmu, kak ide.
|
godinu dana igram, al tek u zadnje vrijeme aktivnije
ŠNK Sloga :) |
Citiraj:
|
UnitedBrothers
6 liga 3 sam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
to je napisano prije 2 godine :), tak da nemoj ga uzeti za riječ :D |
Citiraj:
|
NK CHulinec - 6. liga za sad 2. u ligi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
koliko treba imati novaca i kakve igrace da bi opstao u 5 ligi?
Ja sam 3 godine(hattrick godine :)) u 6 ligi i mozda ove sezone cu imati mogucnosti u 5 ligu pa me zanima jeli se to isplati ili da jos ostanem u 6 ligi |
UnitedBrothers (882913)
propo ???? neki dan imo 15 000 000 i spizdio na igrace :D |
Citiraj:
Jeli su bar igraci dobri za te ovce da nisi uzalud bacio lovu. |
Citiraj:
nope ostajem u 6 ligi....polako ima vremena---da se malkice para nakupim..i tako nemislim ovu sezonu u 5 a ni sljedecu mislim : bonker : :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |