|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ventilator na 5900XT
Prozujao mi je vent na 5900XT, Gainwardova ako je bitno, pa me zanima može li se što dogoditi grafi ako se prestane vrtiti? Kakva je situacija s tim Nvidijama, jel uase komp na vrijeme ili završe kao 5800Ultre? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
pa 5900XT se grije poprilicno i ne bi bilo dobro da ostane pasivno hladjena tj. da sten ventilator.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Nemam vremena to radit, a i nije moj komp, pa me zanima, što se u najgorem slučaju može dogoditi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a nek promijeni vent, nadjes neki drugi koji se spaja u tri tocke (dakle bilo koji s neke druge krepane graficke) i to je to. postas na newse da trazis tako nesto, das covjeku 20kn i rjesis stvar. ako imas nekog u zg posaljes ga na onu pijacu veliku (***emu uvijek zaboravim di je), tamo bapci znaju prodavati krepane gf 6 i slicne za 20kn komad. ili u krajnjem slucaju nadjes nekoga tko je stavio zalmana ili nesto slicno na graficku a garancija mu je istekla i orginalni cooler mu vise ne treba. ili stvarno cekas da graficka krepa jer nemas vremena za nista od ovoga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|