![]() |
Ventilator na 5900XT
Prozujao mi je vent na 5900XT, Gainwardova ako je bitno, pa me zanima može li se što dogoditi grafi ako se prestane vrtiti? Kakva je situacija s tim Nvidijama, jel uase komp na vrijeme ili završe kao 5800Ultre?
|
pa 5900XT se grije poprilicno i ne bi bilo dobro da ostane pasivno hladjena tj. da sten ventilator.
|
Zaveži gore vent od 80mm.
|
Nemam vremena to radit, a i nije moj komp, pa me zanima, što se u najgorem slučaju može dogoditi?
|
Citiraj:
|
Ako vam je 2-6 minuta posla puno onda ju ostavite neka se fino skuri... Ili neka ju baci pa neka kupi novu kako neki biseri to rade.
|
a nek promijeni vent, nadjes neki drugi koji se spaja u tri tocke (dakle bilo koji s neke druge krepane graficke) i to je to. postas na newse da trazis tako nesto, das covjeku 20kn i rjesis stvar.
ako imas nekog u zg posaljes ga na onu pijacu veliku (***emu uvijek zaboravim di je), tamo bapci znaju prodavati krepane gf 6 i slicne za 20kn komad. ili u krajnjem slucaju nadjes nekoga tko je stavio zalmana ili nesto slicno na graficku a garancija mu je istekla i orginalni cooler mu vise ne treba. ili stvarno cekas da graficka krepa jer nemas vremena za nista od ovoga :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:14. |