Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.04.2007., 19:58   #211
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
2 vorda: prvo sam ljubitelj dobre trke pa tko god da pobijedi...
drugo sam sumijevc
trece sam za ferrari a drag mi je i Renault ipak je Schumi tamo poceo
Ne mrzim Alonsa, smatram ga odlicnim vozacem ali je predosadan, rijetko ima muda i zato sto MSC nije ugrabio 8mi naslov mi je manje drag,...
Inace McLaren je momcad koja nema bas moje simpatije ali konacno nakon Mike imaju vozaca koji mi je ok i za koga se mogu veseliti kad pobjeđuje... Kimi mi nije bas drag ali sto je tu je...

Alonso mi nikad nije sjeo, antipatican je i arogantan a tu aroganciju nema na stazi i to me smeta.... Villeneuve mi je bio simpatičniji od njega a Jacques mi je totalna banana....

E i da nalozio sam se na Hamiltona jer sam mislio dace nakon sto MSC ode ostat trube pasivci a kad ono mali me odusevio...
Foxman je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2007., 19:59   #212
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
heh ae pa ono Sluzbeno Alonso je dvostruki No.1 ono to je dokazano Hamilton je u prve dvje utrke isto pokazao kako mu nece puno trebati da postane No.1 iako on to vec i je sto se tice voznje ostali su previse ukoceni,,,,,

a Massa i Kimi oni jos nista nisu ni pokazali ni dokazali....

anyway sutra Massu se jos i moze proci ali Hamiltona a-a
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2007., 20:02   #213
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Masu ima tko proci (Hamilton) ali Hamiltona nema tko jer su sve pasivci.... Još Masa ima više muda od Alonsa i Kimija zajedno za takve stvari...

2 Bravo: NHF ali da Hamilton padne ovako tesko moze ga shebat samo SC ili box,...
Staro 14.04.2007., 20:05   #214
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
anyway sutra Massu se jos i moze proci ali Hamiltona a-a
Prejako
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2007., 20:10   #215
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Kimi se još nije dokazao ali hoće, u čem je prije vozio i kakva je momčad bila još je i dobro prošao!?

domy1 je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2007., 20:18   #216
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Staro 14.04.2007., 20:18   #217
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Massa sutra ide na sve ili ništa, pa mislim da je i zaslužio pobjedu iako mu baš nije išlo u Maleziji..
A što se tiče McLarenovog tima, Hamilton će ostat 2. vozać, ja mislim da se Alonso njim poigrava malo pa ga pušta da bude u kvalifikacijama ispred, a u utrci ga pojede iako ga još nije tako pojeo, al hoće..inače navijam za Toyot-u i Ralfa
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2007., 21:01   #218
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
A što se tiče McLarenovog tima, Hamilton će ostat 2. vozać, ja mislim da se Alonso njim poigrava malo pa ga pušta da bude u kvalifikacijama ispred, a u utrci ga pojede iako ga još nije tako pojeo, al hoće
Bu se poigraval, pa bu dobil otkaz. Nema na kvalifikacijama poigravanja (bar ne bi smelo biti) i rođeni brat se ne prizna kad su pitanju tisućinke, naslov, sponzori i milijuni na računu.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2007., 21:49   #219
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

hahahahahaha

ROFL

poigrava ROFl...

Hamilton je jednostavno brzi, mali je jednostavno brz, prokleto brz i na stazama koje su brze ce sisat Alonsa uvijek kako se cini....
Staro 14.04.2007., 22:20   #220
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Alonso je ziheras. Valjda je to jasno.

No ima jos jedna stvar:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/58065
U garazi je neka svjetiljka pala na nos Alonsovog bolida i ostetila ga. Mehanicari su na vrijeme otklonili kvar no...vrlo moguce da je i to uvjecalo na Alonsova vremena.

Osim toga, Haug je najavio da Hamilton ima dosta goriva, vjerojatno vise nego Ferarri-ji.
Staro 14.04.2007., 23:20   #221
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Pročita sam to, sigurno se Schumi uvukao u garažu

Samo da kažem nešto za Kimija i 2005. McLaren je bio najbrži bolid na gridu, ali i najnepouzdaniji, a Kimija nije briga kad prdekne motor, on ode na jahticu piti šampanjac ili u neki birc hvatat **rve za *ise (ako neki nemaju slike mogu ih dobit sutra), a recimo Schumi bi visio po cijeli dan u Maranellu/Fioranu E to je ono što me boli kad gledam nekog drugog u njegovom bolidu.
Da ja navijam za Kimija, ali to nije to, kad se on ne veseli i onako ne skače po postolju No dosta
Smirimo strasti i čekajmo utrku

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2007., 23:33   #222
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
dajte malo smirite strasti više za tim Hamiltonom izgledate ko hrpa napaljenih tinejđerki "Hamilton ovo, Hamilton ono"

Massa nije toliko loš vozač kao što ga neki tu prikazuju i ima još puno toga za pokazat...
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2007., 00:02   #223
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
@Foxman
Schumi nije krenuo u Renaultu nego benettonu sa fordovim motorom.

@ostali
Svi hvalite Hamiltona, ali nitko ne komentira sta si Alonso dopusta da mo rookie radi. Samo vi branite Alonsa, ali bas me zanima tko ce ga se sjecati za par godina...
***ote nije ni cudo da se svi cudite Hamiltonu, decko radi posao....

Sutra trku uzima Ferrari prvi drugi jedino ako Hamilton ne iznenadi, a nekako imam feeling da bude. Jednino se bojim da Mclaren ne napravi Ferrari taktiku.....
Staro 15.04.2007., 01:52   #224
vorda22
Guest

zackoj...sto god napises sa crnim tekstom, ne stignem vidjet od suza koje mi idu kad citam tvoj crveni sig
  Reply With Quote
Staro 15.04.2007., 06:39   #225
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Citiraj:
Autor zackoj Pregled postova
@Foxman
Schumi nije krenuo u Renaultu nego benettonu sa fordovim motorom.
kad me vec vuces za jezik nije ni to istina nego je "krenuo" sa Jordanom i Fordovim motorom....

Poznavatelji F1 povjesti a i ti slovis kao jedan od njih bi trebali znat da nekadašnji Benetton i današnji Renault su iste momčadi... Na početku sezone 2000 Renault ulazi u Benetton za ogromnu lovu, ostavljaju apsolutno cijelu istu tehničku postavu kao i šefa momčadi i ostale čelne ljude ali ne žele ući sa samostalnim imenom Renault dok ne budu spremni za pobjede tako da ime benetton ostaje do sezone 2002.. Ovo je bio rebranding a ne stvaranje nove momčadi ili nesto slicno...

Ista stvar je sa McLaren Mercedesom, danas je McLaren Mercedes a pocetkom 90tih je bio i McLaren Honda i McLaren Peugeot što to nisu iste momčadi? Ron Denis je bio gazda, za mene je to ista momčad... (Dinamo, Hašk građanski, Croatia, Dinamo, Ista momčad??) Samo je Flavio bio premalo vezan za svoj brand Benettona i više mu se sviđalo 120 milijuna $ koliko je dobio za rebranding....
Staro 15.04.2007., 08:34   #226
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
jep, dobro zbori foxman....

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2007., 11:55   #227
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Autor Foxman Pregled postova
kad me vec vuces za jezik nije ni to istina nego je "krenuo" sa Jordanom i Fordovim motorom....

Poznavatelji F1 povjesti a i ti slovis kao jedan od njih bi trebali znat da nekadašnji Benetton i današnji Renault su iste momčadi... Na početku sezone 2000 Renault ulazi u Benetton za ogromnu lovu, ostavljaju apsolutno cijelu istu tehničku postavu kao i šefa momčadi i ostale čelne ljude ali ne žele ući sa samostalnim imenom Renault dok ne budu spremni za pobjede tako da ime benetton ostaje do sezone 2002.. Ovo je bio rebranding a ne stvaranje nove momčadi ili nesto slicno...
Po tvome onda nije krenuo u Renaultu nego u Tolemanu isto kao i Senna.

U Jordanu je odvozio jednu utrku i to 200m, jer je skurio kvacilo. Drugu trku prelazi u benetton ford gdje u prvoj trci osvaja peto mjesto i pobijeduje Piqueta.
E sada benetton 1995 i 1996 su dvije potupno razlicite momcadi jer schumacher prelaskom povlaci jos neke kljucne ljude benettona medu kojima je i Ross Brown. Benetton odmah 1996 pada sa konstruktorskog 1 mjesta na trece mjesto. 1997 prelazi i Rory Byrne

@vorda22
i ja sam plakao kada sam to procitao zato sam i stavio u sig

P.S.
Ja se uopce ne smatram poznavateljem F1 jer ju prekratko pratim da bi mogao reci da sam poznavatelj F1.
Staro 15.04.2007., 12:14   #228
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Momci nemojte skretat s teme. Sezona je 2007.
Staro 15.04.2007., 12:29   #229
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Pa i po tvom onda nije krenuo u Benetton-u. Zackoj teorija ti ne drzi vodu... Da Ali je u Jordanu KRENUO u prvu utrku u F1. benetton/Renault to je sve ista momcad... Benetton je 95 i 96 bio ista momcad sa drugim ljudima... Hrvatska repka 96 i danas nisu iste repke jer vise nema onih starih igraca?? Uglavnom ono zbog cega je ovo pocelo i sto sam ja htio reci jest da mi je današnji renault ostala draga momcad jos od vremena Benettona jer je Schumi tamo osvojio prve naslove. JASNO??

Ljudi sorry na OT ali ne volim kad me netko vuce za jezik... EOD

Još malo i ide trka da vidimo što će se danas dešavati
Staro 15.04.2007., 13:11   #230
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Autor Foxman Pregled postova
Pa i po tvom onda nije krenuo u Benetton-u. Zackoj teorija ti ne drzi vodu... Da Ali je u Jordanu KRENUO u prvu utrku u F1. benetton/Renault to je sve ista momcad... Benetton je 95 i 96 bio ista momcad sa drugim ljudima... Hrvatska repka 96 i danas nisu iste repke jer vise nema onih starih igraca?? Uglavnom ono zbog cega je ovo pocelo i sto sam ja htio reci jest da mi je današnji renault ostala draga momcad jos od vremena Benettona jer je Schumi tamo osvojio prve naslove. JASNO??
Nemozes nogometne momcadi usporedivati sa f1 momcadima...
Necemo vise ot
Staro 15.04.2007., 15:22   #231
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

odlicna utrka,,,,,,,, stvarno je bilo svega na stazi,,,,,, steta za RedBull pogotova Coultarda bio je odlican,,,,,, Nick i BMW prezakon,,,,, hmmmm Alonso neznam sto reci za njega ili sto misliti start mu je bio odlican (da napokon se klao na stazi sa Kimijem i presao ga) i sto nakon toga?? vozio ko puz kako zasto?? stvorio je dosadnu utrku na vrhu Kimi kroz boks prolazi ispred i ostaje,,,,, no ako je Alonso glup nemora znaciti da je i Nick fino je sredio Alonsa na stazi i zadrzao prednost kroz bokseve,,,,,

Massa napokon ono sto cjelo vrjeme govorim da moze i sto se dugo cekalo,,,,, jos da mu je par takvih,,,,,, hehe zar se Hamiltona uopce i treba komentirati ?? ma tako bi bilo cool da bas on pokupi naslov ove sezone.....

inace nakon ove utrke mi nista nije jasno McLaren i Ferrari su ono kotac uz kotac veci dio utrke i onda Ferrari fijuuuuuuuu ode ispred McLarena,,, da bi na kraju McLaren poletio.....

je to McLaren ima problema s mekim komponetama guma nakon sto se malo duze voze na njima ili sto zasto je to bilo ovako kako je bilo??
Staro 15.04.2007., 15:27   #232
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Fenomentasitčna utrka, brijem da je bilo jos 5 krugova da bi Hamilton stigao Massu, tko zna mozda prestigao, no dobro je i ovako, vrh je sada uzasno gust jer Alonso, Hamilton i Raikkonen djele prvo mjesto sa 22 boda.

Heidefeld je prefakin odlicno za***o Alonsa, na stazi i jos sa vanjske strane, odlican posao! Ranault je moram reci jako los, dosli su do bodova i onda su spali dole opet, steta i za Coultharda, sa 21 na 7 mjesto ako se nevaram, zao mi je sto motor nije izdrzao

Sve u svemu odlicna utrka
Staro 15.04.2007., 15:31   #233
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor rams Pregled postova
steta i za Coultharda, sa 21 na 7 mjesto ako se nevaram, zao mi je sto motor nije izdrzao

Sve u svemu odlicna utrka

da on je jos i najveci posao napravio,,,,, stvarno steta sa je motor krepo
Staro 15.04.2007., 15:40   #234
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

da je bilo još i 5x20 krugova nebi Hamilton prošao Massu, jer je jednostavno danas bio zabrijan za pobjedu..Alonso, teško bi bilo reć da je sporo vozio vjerojatno neki problem s balansom bolida ili tak neš...BMW očekivano dobar...kako komentirate da na kraju sezone Massa bude bolji od Raikkonena?
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2007., 16:09   #235
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Dobra utrka, drago mi je da je Massa pobijedio i jos mi je draze sto je Hamilton posramio Alonsa. Jos ako mu to napravi u Spanjolskoj, onda cete vidjeti kakve ce izjave biti. Steta za Renault...oni stvarno moraju napravit potpuno novi bolid jer je ovo blagoreceno smece. Massi bih dao prednost pred Kimijem, izgleda da nije dobro krenuo otpocetka, ali sad bi mogao dobro krenuti nadalje.
Heidfeld je napravio fenomenalan potez pretjecanjem Alonsa.
A sad cekati 3 tjedna...tko ce to izdrzat...

peroW1 je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2007., 16:30   #236
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor peroW1 Pregled postova
Dobra utrka, drago mi je da je Massa pobijedio i jos mi je draze sto je Hamilton posramio Alonsa. Jos ako mu to napravi u Spanjolskoj, onda cete vidjeti kakve ce izjave biti. Steta za Renault...oni stvarno moraju napravit potpuno novi bolid jer je ovo blagoreceno smece. Massi bih dao prednost pred Kimijem, izgleda da nije dobro krenuo otpocetka, ali sad bi mogao dobro krenuti nadalje.
Heidfeld je napravio fenomenalan potez pretjecanjem Alonsa.
A sad cekati 3 tjedna...tko ce to izdrzat...
Zapravo 4
Staro 15.04.2007., 16:33   #237
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
da je bilo još i 5x20 krugova nebi Hamilton prošao Massu, jer je jednostavno danas bio zabrijan za pobjedu..Alonso, teško bi bilo reć da je sporo vozio vjerojatno neki problem s balansom bolida ili tak neš...BMW očekivano dobar...kako komentirate da na kraju sezone Massa bude bolji od Raikkonena?
Potpis... nemojte bit naivni ko HRTovi glupi komentatori pa izvaljivat da bi ga presao jer je vidljivo sa mjeseca da Massa nije vozio na 100% nego je čuvao motor.
Zaista šteta za Coultharda pa i Webera ali Renault je ipak u bodovima, koliko god im jadan bolid bio
Ove sezone me zasad jedino Kubica malo razočarao, nadajmo se na će BMW napravit malo bolji bolid pa ćemo imat 6 odličnih vozača pri vrhu
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2007., 16:43   #238
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Kimi i Alonso razočaranje Massa je jednostvano morao uzet ovo... ili bi bilo Žao mi je Dejvida stvarno je vozio odlično, Williams ima dobar bolid, ali nemaju sreće. Trullijeva pretjecanja na oba Renaulta su bila sjajna

2 Ron: pusti Lewisa da zagrize do kraja

Toliko od mene

EDIT: zaboravih pohvaliti Nicka, čovjek je danas junak utrke i još ono na Alonsu Neka se Alonsovci zabrinu i žale što nije osta u Renaultu kod Đankarla

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2007., 16:49   #239
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Odlična utrka, vec dugo vremena nije bilo ovako zanimljivo...
Coultard odlicna trka, šteta za ispadanje, ali i Davidson se držao mora se spomenut (naravno zna se naspram koga) i za njega mi je žao... Nick, odlicno, onako posramiti Alonsa sa vanjske strane zavoja, fenomenalno.... Hamilton odlična trka, bas sam pratio kad bi bla kamera na njemu kako malo vozi, konstantno je na rubu i u proklizavanju, odlican nastup a Alonsu rogovi do rodne mu Španjolske gdje ce ga pravo nabit cini mi se, ne mogu docekati Barcelonu.... 4 tjedna, katastrofa....

Nedko je spomenuo da bi Hamilton prestigao Masu, to je tesko moguce, nije ga prstigao kad mu se vozio na guzici a ne da bi ovaj se predao u zadnjim krugovima, oboje su imali periode gdje su jedan bili brži od drugoga to se zove taktika i nadmudrivanje, štednja guma, goriva i motora....
Staro 15.04.2007., 17:12   #240
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Shit...4 tjedna....bad.
He,he, manje bi se sramotio Alonso da je ostao u Renaultu nego sada uz debitanta Hamiltona koji mu naveliko zagorcava zivot.
Vidi se koliko je imao dobar bolid kad je mogao lako pobjedivati...(sad bi se i
dalje mogao izivljavati nad DŽANOM: ))
Hamilton je senzacija.

peroW1 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno