|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo jedan mali OT, ali HRT je počeo s testnim emitiranjem 5 programa u HDTV rezoluciji, tako da ćemo uskoro imati i TV u WS-u. Pričam normalno o DVB-T |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() |
#68 | |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Ja sam stekao dojam da treba "DVB-T reciever s HDTV podrskom", stogod to znacilo. Znam da set-top-boxovi to nisu, kao npr. Kathrein, Topfield i sl. Ako ih netko ima, a hvata HRT HD, nek nam otkrije tajnu. ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
www.widescreengamingforum.com - tu možete naći masu toga o WS monitorima i igranjem na dotičnima (fixeve i sl). Također sam mišljenja da je WS bolji za gotovo svaku igru (tu je negdje sa 4:3 za strategije). |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Sto se tice kupnje monitora ja bi te naravno kako su vec svi rekli savjetovao da odes na WS i to definitivno iznad 19''...Ako si skroman nije ti mali ali kad tad ces pozalit... Jos na nesto trebas obratiti pozornost a to su one akcije u metrou!!Po meni su to najbolje prilike za ubost nesto dobro a jeftino... Dok su se svi premišljali j asam si uzeo 22'' FS iz signa i vjeruj mi da ni lipe nisam pozalio a dost je proslo od kupnje... Naravno jos sam sretniji kada pomislim dasam ga platio 2000kn ![]() A neznam koliko je u ovim židovskim šopovima sad 205bw... Imaš vremena do 6 mjeseca mozda zaluta u metro i neki 24'' wide ![]() Puno ti je ugodnije radit na njemu mada trebas postelavat mis jer se uhvatis da ti treba 10 sec sa jednog kraja monitora na drugi i da nerijetko vrtis glavu lijevo desno (kad trebas nes na startu pa onda gledas sat ![]() Sretno u odabiru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Zašto svi monitori u Metro-u imaju tako ružnu sliku? Neki dan sam ih gledao i nemreš uopće čitati sa njih!? Ne kužim kak oni njih spajaju kad tak ružno izgledaju!? Trebali bi ih spojit tako da si čovjek vidi kvalitetu slike a ne ovak, pa odbiju te od sebe ![]() Ja sam već donio odluku... Samsung 206BW > 20" WS... Samo ćekam da godinu prođem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
uglavnom u svim trgovinama monitori su spojeni preko splittera, to naravno degradira kvalitetu slike... ako si zainteresiran, zamoliš da ti posebno spoji na komp pa pogledaš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
iz razloga što oni na sve izložene monitere puste određenu rezoluciju, primjer. 1024x768, a to ne da izgleda loše na monitoru koji ima nativnu rezu 1680x1050... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Nije samo rezolucija svugdje ista vec se i na 40% monitora slika gubi...Boje su poremečene i slično...Ja kad sam gledao tam monitor nisam mogao nista vidjeti osim vanjskog izgleda slika je prikazivala gotovo sve zeleno svijeća je davala zeleni sjaj i slicno...Možda je negdje drugdje bolje to spojeno ali u metrou definitivno nije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|