Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.04.2007., 19:56   #151
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Uglavnom će svatko navijati za onaj tim koji je najbolji one godine kada počne gledati F1.
Uglavnom je tako, ali kod mene ne

Reanult FTW, iako Fisichella i Kovalainen bas nerade taj posao odlicno kao Alonso prosle godine, znam da ce se popravit, u Fisia ulazem nade

EDIT: Kak sam munjen, sad sam procitao ponovo ovo sto sam quotao, da neispadne krivo navijao sam za Renault i prije Alonsa
Staro 09.04.2007., 21:15   #152
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Mortal Pregled postova
A ja mislim da će Weber i Kovelainen ove godine pokazat svoje jer imaju znatno bolji bolid od prošle godine ( za webera) a Koveleinen odmah sjeda u dobar bolid kao i Hamilton ( koji je stigao kao marketinški trik a ne kao dobar vozač)
ah kako je dobro kad nabasas na ovakav thread nakon 2 utrke
  Reply With Quote
Staro 09.04.2007., 21:18   #153
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Grdo se varas glede Alonsa. Uopce nemas pojma koje on kvalitete ima.
Mozda ih i ima ali ih bas nije pokazao...
Staro 09.04.2007., 21:25   #154
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Izgubili su Alonsa, Roda Nelsona i još nekog čelnog čovjeka, samo se ne mogu sjetiti kojeg

zaboravio si najvaznijeg...pocinje sa M
  Reply With Quote
Staro 09.04.2007., 21:31   #155
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor zackoj Pregled postova
A je, ali nemože to biti stalno.
Turska, vozi se ispred Schumija, di je Schumi brži povećava RPM, di je Schumi sporiji smanjuje RPM i tako do kraja.

Na Mađarskoj po kiši, dobro tu je Schumi najbolje vozio od ostatka, jer je vozio na jadnim gumama i Alonso ga je jedva prošao, ali do ispadanja savršeno vozi.

Japan, definitivno ne zaslužena pobjeda, ali u vidno slabijem bolidu bio je Schumiju cijelo vrijeme blizu na 4-5 sekundi...

Ne branim ga niti ga volim, ali ovo je bila realnost

@Rak, ja sam počeo F1 pratiti sa svojih 8 godina, tad Ferrari nije bio najbolji tim, ali zato me Schumi očarao a od 2001. utrke nisam propustio i drago mi je što sam i ja ispratio neke od najboljih vozača. Schumija kao meni najboljeg i Miku Hakkinena, a bit će ih još...

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
zaboravio si najvaznijeg...pocinje sa M

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2007., 21:40   #156
vorda22
Guest

Reply With Quote
Staro 09.04.2007., 21:44   #157
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Je taj "čovjek", za mene kako mi to nije palo na pamet.
Ali se povukao još jedan čelni čovjek

Staro 09.04.2007., 22:58   #158
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
A je, ali nemože to biti stalno.
Turska, vozi se ispred Schumija, di je Schumi brži povećava RPM, di je Schumi sporiji smanjuje RPM i tako do kraja.

Na Mađarskoj po kiši, dobro tu je Schumi najbolje vozio od ostatka, jer je vozio na jadnim gumama i Alonso ga je jedva prošao, ali do ispadanja savršeno vozi.

Japan, definitivno ne zaslužena pobjeda, ali u vidno slabijem bolidu bio je Schumiju cijelo vrijeme blizu na 4-5 sekundi...

Ne branim ga niti ga volim, ali ovo je bila realnost
O ovoga svega jedino mogu Tursku priznati i recimo Imolu 2005 za koju mu Schumi duplo vraca 2006.

U Japanu mislim da je vise Schumi vozio konzervativno nego Alonso brzo. Schumi je bio poznat pa takvoj taktickoj voznji

A Madarska kakav je kao bio nemogu nista reci osim da TC dolazi do izrazaja..

Cinjenica je da Alonso nema previse pravih utrka i da su skoro sve pobijede ciste
Staro 10.04.2007., 00:27   #159
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
@zackoj, sad vec kenjas (NHF). A kakva je to bila 2002, 2004 sezona? Je li MSC tad imao kakvu kvalitetnu trku? Nije.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2007., 01:14   #160
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor zackoj Pregled postova
zackoj sad stvarno pretjerujes

ili si ti u nekom drugom sportu?

i jos jedna stvar

ajd si vi MSC fanovi otvorite drugi thread jer se ovaj zove F1 sezona 2007 , a koliko pratim MSC se ne natjece ove sezone
Staro 10.04.2007., 02:24   #161
MetallicA
Premium
Moj komp

MetallicA's Avatar

e Rak evo prociato onaj tvoj post na prosloj stranici e nemogu vjerovat kolko sam slicno to bas danas jednom frenudpricao ja sam za mclaren isto odkad znam za f1 malo mi je sad bed kaj enam finac u mclarenu mika mi je bio legenda...

za komentatore dosadno je blaga rijec tak me nekad izzivciraju dok pocne tam nastrano S***I o nekome za koga navija i onda cijelu sezonu samo o njemu razglaba sam sa sobom ....

za shumija imas pravo (cigo )

formula se u zadnjih par (malo vise od par) godina jako promjenila nisam bas star tak da se onih starih trka skoro pa ni ne sjecam ali ima puno detalja kojih se sjecam ...

nisam gledo prvu trku ali ovu drugu jesam ...neka ce biti cudna sezona cudni ljudi u cudnim autima sve mi je nekako pomijesano uvjek je neki finac vozio za mclaren ( kolko se ja sjecam zadnjih par god.. osim one sezone dok je bio montoya) neznam sta ce se ove sezone do kraja razvit oce li prvak biti alosno ili mozda kimi il neko treci ....

edit. sry kaj sam pisao koda pisem s ljevom nogom al mi se jaaakoo spava
Staro 13.04.2007., 19:04   #162
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Evo rezultati treninga, BMW se popeo visoko bit će zanimljive kvalifikacije i utrka.
Razlike u vremenima su male stoga
http://www.formula1.com/race/news/5945/772.html
Button me razočarao zadnji je, honda niš nevalja treba im sve inžinjere poizbacat iz momčadi

domy1 je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2007., 19:09   #163
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor domy1 Pregled postova
Evo rezultati treninga, BMW se popeo visoko bit će zanimljive kvalifikacije i utrka.
Razlike u vremenima su male stoga
http://www.formula1.com/race/news/5945/772.html
Button me razočarao zadnji je, honda niš nevalja treba im sve inžinjere poizbacat iz momčadi
oke u kvalifikacijama ce to malo drugacije izgledati,,,,,

inace nije Honda kriva sa Buttonu ne ide dobro,,,,, Rubens vozi isti bolid pa je 10tak mjesta bolji od Buttona (je da honda sucks ove sezone ali ono Button sucks skroz pa...)
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2007., 19:12   #164
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Ma bit će yebena utrka mislim da nema ništa od one Ferrarijeve prednosti o kojoj su svi trubili
Što se tiče Honde, ja bi napuca Nicky Frya

Staro 13.04.2007., 19:32   #165
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Gledam još ovu utrku pa ću vidjeti dali će me sezona zanimti, mogla bi biti prva koju ću propustiti od 93. Sva sreća da imam skoro sve sezone od kraja 70-ih pa do sada pa ću se lagano prisječat starih dana... a opet, koliko god možda bilo nezanimljivo ipak nemoš vikendom bez F1
Darth Vader je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2007., 21:29   #166
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Nekako mi ovo smrdi na Maleziju. Mislim da ce ih nasi opet razvalit.
Staro 14.04.2007., 00:36   #167
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
aha, pogotovo nabrijani Hamilton: The Finn was able to make the most of his equipment and set the fastest time of 1m 33.527s on Bridgestone’s soft tyre option. But he certainly had to hustle to beat Lewis Hamilton’s time of 1m 33.540s in the McLaren

sve cemu se nadam je zanimljiva utrka
Staro 14.04.2007., 00:45   #168
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Iako sam Ferrarista volio bih da Hamilton uzme Bahrein i da nabije onom glavatom Alonsu rogove
Foxman je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2007., 00:49   #169
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor Foxman Pregled postova
Iako sam Ferrarista volio bih da Hamilton uzme Bahrein i da nabije onom glavatom Alonsu rogove
Pored Masse, Kimija i Alonsa - tesko. Njegovo je samo da vozi i ne radi gluposti, nema on (jos) sanse za pobjedu.
Staro 14.04.2007., 00:59   #170
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Iskreno na Massu više i ne računam. Misliš da još nema šansu za pobjedu zbog neiskustva ili misliš da ga netko blokira iz McLaren Mercedesa

Staro 14.04.2007., 01:21   #171
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Citiraj:
Iskreno na Massu više i ne računam. Misliš da još nema šansu za pobjedu zbog neiskustva ili misliš da ga netko blokira iz McLaren Mercedesa
JA mislim ovo drugo.... Prva trka je cisti dokaz... nabio je rogove Alonsu pa su ga malo shebali...

Hamilton je vozac koji je dosao iz jedn e druge sredine, tamo di je pretjecanje u svakom krugu normalno i vidi se da to ima... Brzi je od Alonsa i spreman preuzeti rizik sto Alonso nije... Alonso je tata mata za idealne putanje i odlicne prolaske kroz zavoje ali je d o s a d a nnnnnnn jer igra na sigurno, ja sam zapravo siguran da je proslu trku Masa napadao Alonsa a ne Hamiltona da bi ga i prestigao.,..

Ferrarista opaki sam ali kazem volio bih a vjerujem da i oce kad tad Hamilton nabiti rogove Alonsu da ce ovaj pokrije po svojoj velikoj glavi i sakrije
Staro 14.04.2007., 01:42   #172
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Ma mislio sam na cinjenicu da on uopce ne forsa da pobijedi. Rekoh, njegovo je samo da (zasad) pametno vozi i ne radi gluposti. A pobjeda, tesko, jer osim sto imaju crveni, tu je i Alonso.

@Foxman, on je dosao iz sredine gdje se pretice, da, ali kao i svi drugi vozaci u F1.
Staro 14.04.2007., 02:55   #173
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Ma mislio sam na cinjenicu da on uopce ne forsa da pobijedi. Rekoh, njegovo je samo da (zasad) pametno vozi i ne radi gluposti. A pobjeda, tesko, jer osim sto imaju crveni, tu je i Alonso.

@Foxman, on je dosao iz sredine gdje se pretice, da, ali kao i svi drugi vozaci u F1.
pa svi drugi vozaci u F1 bas i nisu,,,,, u tome i je fora s Hamiltonom jer za razliku od vecine ovih koji sada voze dobre pile i samom su vrhu nisu napredovali kao Hamilton sve do F1,,,,,, obicno su s nista ili jako malo iskustva ili bilo cega dosli do mjesta testinh vozaca F1 bolida ili vozili za najslabije momcadi,,,,,, i ono tu su stekli vecinu svoga znanja i iskustva i zato voze kako voze,,, paze na strategiju ne idu neka luda pretjecanja samo tako nista se ne reskira,,, Hamilton,,, e on je dosao iz sredine gdje se stvarno pretice...... i njegovo nije da "vozi pametno i ne radi gluposti" to sto on napada Alonsa ili bilo koga drugoga nije glupost to je nosto sto bi svaki vozac trebao raditi vise nego razmisljati o taktici i tome koliko ce bodova izgubiti ako mm ranije krene preticati nego sto mu je trkaci inzinjer rekao....

dosta je samo pogledati na wikipediji tko je gdje bio prije F1 ili na youtube neke snimke,,,,,, Hamilton je dosao iz GP2 a to je uzhasno slicno sa F1 tako da njemu nije nista cudno ili previse drugacije voziti sad taj F1 bolid ono ovo svi govore "wau vidi ovok Rookiea" heh bas zbog toga sa su GP2 i F1 toliko slicni meni on uopce ne prolazi kao neki Rookie i nijedan od Ferrarijevih vozaca niti aktualni svjetski prvak jednostavno nemaju sanse protiv njega na stazi

cjelo vrjeme za te nove vozace govorim kak oni bas i nisu "pravi vozaci" jer nema kod njih ni mrvice voznje kakva se prije vidala u F1,,,,,, e pa Hamilton bas to radi i ono stvarno 100x je zanimljive gledati utrku u kojoj se vozi kotac uz kotac nego utrku u kojoj Alonso ili Kimi (kako je bilo na prve dvije utrke ove sezone) fino voze sami ispred svih sa prednoscu od 20+ sec ispred 2. vozaca,,,,, bezvezno dosadno kruzenje po stazi koje ce Hamilton nadam se razbiti,,,,,, start sezone je fino najavio tako nesto kad je okinio uspavanog Alonsa u prvoj utrci na startu i ovo sto je radio s Massom,,,,, da mislim da je sada vrijeme da pokupi jos tu jednu stepenicu na podiju koja mu nedostaje u F1

nema tu "da pametno vozi" ako moze onda samo nek ide po tu pobjedu i da pomete svakoga tko mu stane na put
Staro 14.04.2007., 08:57   #174
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Eto baš to što je speedy napisao... GP2 i F3euro su natjecanja u kojima je on u 5g bio 3 puta prvak jednom 3 i jednom 5-ti a to se tamo ne može ako nisi maher za prestizanja, a definitivno jest... mali je prokleto brz.. zasto Alonso jucer nije postavio bolje vrijeme od njega? Jer ne može na ravnim stazama a Bahrein je baš to, 70% kruga full gas a to je specijalnost malog Lewisa i zato se nadam da će uzeti ovo.
Staro 14.04.2007., 09:22   #175
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Mene je samo strah da ne napravi sranje u toj svojoj želji za pobjedom... Jest da mu ide, ali ne bi smio si dopustit da ga jedno prestizanje kosta odustajanja ili gubitka nešto pozicija (hint massa...)

Što se tiče onog da je Alonso bio ispred Masse, da bi ga ovaj šišnuo, ne smijemo zaboravit da je jedan "dosadni" Alonso držao i Schumachera iza sebe... znači ipak umije vozit

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2007., 09:29   #176
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor Foxman Pregled postova
Eto baš to što je speedy napisao... GP2 i F3euro su natjecanja u kojima je on u 5g bio 3 puta prvak jednom 3 i jednom 5-ti a to se tamo ne može ako nisi maher za prestizanja, a definitivno jest... mali je prokleto brz.. zasto Alonso jucer nije postavio bolje vrijeme od njega? Jer ne može na ravnim stazama a Bahrein je baš to, 70% kruga full gas a to je specijalnost malog Lewisa i zato se nadam da će uzeti ovo.
Ja znam Zato sto je Alonso cijelo vrijeme vozio na tvrdim gumama.
Staro 14.04.2007., 09:36   #177
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Bit će jako gusto pogledajte da na treningu prvih 5 je unutar 1/4 sekunde tj. 0.250s Pogotovo između Kimia i Hamiltona 0.013s i između 3. i 5. 0.050s. Sve su to vrlo male razlike i bit će vrlo gusto

domy1 je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2007., 09:55   #178
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

@ Renesis ja nisam rekao da Alonso ne zna voziti nego ne zna riskirati a odupirati se znatno brzem Masi mislim da mu ne bi poslo za rukom jer on je preveliki zigheras, pogotovo na pocetku sezone...

@ SRV djelomicno tocno... Hamilton je postavio najbolje vrijeme da mekom komponentom ali pogledaj sve krugove na tvrdoj pa usporedi...

@ domy1 X

jedva cekam....
Staro 14.04.2007., 11:33   #179
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
Mene je samo strah da ne napravi sranje u toj svojoj želji za pobjedom... Jest da mu ide, ali ne bi smio si dopustit da ga jedno prestizanje kosta odustajanja ili gubitka nešto pozicija (hint massa...)

Što se tiče onog da je Alonso bio ispred Masse, da bi ga ovaj šišnuo, ne smijemo zaboravit da je jedan "dosadni" Alonso držao i Schumachera iza sebe... znači ipak umije vozit
hehe onaj moj post veliki skraceno znaci...... Hamilton je pre***en vozac da bi pri bilo kakvom pokusaju hvatanja pobjede bio previse "uzbuden" i napravio pogresku koja bi ga izbacila iz utrke,,,,,,, (sad necu ici toliko daleko da i poziciju ne bi izgubio.... nikad se nezna sto se moze desiti)
Staro 14.04.2007., 11:48   #180
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
hehe onaj moj post veliki skraceno znaci...... Hamilton je pre***en vozac da bi pri bilo kakvom pokusaju hvatanja pobjede bio previse "uzbuden" i napravio pogresku koja bi ga izbacila iz utrke,,,,,,, (sad necu ici toliko daleko da i poziciju ne bi izgubio.... nikad se nezna sto se moze desiti)
Evo bio je najbrzi jutros:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/58070

Mogao bi frajer i pole uzet.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno