|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Molim malu pomoć na tren - testiranje mikrofona
Molim za malu pomoć na tren, trebam testirati da li mi mikrofon na slušalicama radi OK, pa ako netko ima minutu vremena da odemo na Skype i to provjerim. Dobrovoljca sa par minuta viška vremena molim da mi se javi na PM, hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A sound recorder iz windowsa ? Tako ja provjeravam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ovaj....pa imas 10 boljih nacina za testiranje. velis nes u mikrofon, i ako cujes u slusalicama - mic radi. to je vjerojatno najjednostavniji. ili kao sto vuco veli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Hvala na pomoći, iskreno nisam se sjetio Sound Recordera, valjda jer je rano jutro. ![]() Eto probao sam upravo sa Sound Recorderom, i snimka zvuči sasvim OK. A frend s kojim sam razgovaro preko Skype-a mi je rekao da me jako slabo čuje, prigušeno, komatozno. A on sve druge cuje OK, pa ne kuzim u cemu je kvaka onda? Rendula > Kada kažem nešto u mikrofon (tvoj savjet), ne čujem to u slušalicama, zar bi se trebalo čuti? Baš ne kužim tu logiku, pa eto pitam. Hint, hint??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
da, mic boost mora biti ukljucen bez njega je pretiho, odi u master volume, tamo je zadnja stavka mikrofon, advanced i kvacicu pokraj mic boost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |