![]() |
Molim malu pomoć na tren - testiranje mikrofona
Molim za malu pomoć na tren, trebam testirati da li mi mikrofon na
slušalicama radi OK, pa ako netko ima minutu vremena da odemo na Skype i to provjerim. Dobrovoljca sa par minuta viška vremena molim da mi se javi na PM, hvala unaprijed! |
A sound recorder iz windowsa ?
Tako ja provjeravam :) |
ovaj....pa imas 10 boljih nacina za testiranje. velis nes u mikrofon, i ako cujes u slusalicama - mic radi. to je vjerojatno najjednostavniji. ili kao sto vuco veli.
|
Hvala na pomoći, iskreno nisam se sjetio Sound Recordera, valjda jer je rano jutro.:stoopid:
Eto probao sam upravo sa Sound Recorderom, i snimka zvuči sasvim OK. A frend s kojim sam razgovaro preko Skype-a mi je rekao da me jako slabo čuje, prigušeno, komatozno. A on sve druge cuje OK, pa ne kuzim u cemu je kvaka onda? Rendula > Kada kažem nešto u mikrofon (tvoj savjet), ne čujem to u slušalicama, zar bi se trebalo čuti? Baš ne kužim tu logiku, pa eto pitam. Hint, hint??? |
Što se mic-a tiče, možda govoriš sa predaleke udaljenosti ? Kakva je jačina kad se slušaš u sound recorderu ?
Sjećam se da ima onaj boost +20% za mic, negdje u opcijama... |
da, mic boost mora biti ukljucen bez njega je pretiho, odi u master volume, tamo je zadnja stavka mikrofon, advanced i kvacicu pokraj mic boost.
|
Citiraj:
|
Za ubuduće, imas u skype "test call". Skype ID je "echo123".
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:31. |