|
![]() |
#781 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#783 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
kolega i kod mene isto tako - jucer je bila katastrofa,izmjerio sam brzinu na onoj njihovoj stranici jucer bila je 5 kbs definitivno sam zadnji bio - sokirali su se kad sam ih nazavo,obican modem me prao miljama daleko ![]()
![]() |
#784 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
meni je jedino bed sto mi RS poslije 22h cudno se ponasa recimo ... svaki pojedinacni fajl nece skidat sa vise od 30kbs, ali recimo stavim 3 fajla i svaki skida sa 30, to je 90 ... i torrenti mi idu oko 20 i to je mojih 109kbs preko noci... ali dobro, ionak vecinu svojih 5gb na RS dnevno iskoristim popodne kad je najmanje zagusenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
trljas ekipi sol na ranu , al meni neces jos dugo ,tocnije do 18og kad mi dolaze ovi iz iskona hihi čovječe bozji jucer mi ej rapidshare isao oko 20 .. tolko sam bio rezigniran time (inace ide 60 70 80 kako kad)da sam zgasio komp jednostavno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Šta si rezigniran i ravnodušan bio ili samo nisi dobar izraz upotrje.bio... ![]() ![]() A Hamm je garant neki njihov reklamer;stalno brije da mu je dobro,da mu je odlično,da skine jako punooo toga...hehe,pa onda očito svi drugi nisu u pravu,a ti,Juve i još cca vas 2 jeste jel... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
bio sam rezigniran cinjenicom da sam na modemskoj brzini , pa sam zgasio komp . kao , bio sam utucen jel. evo danas brze ide ..70kbps , al nemogu dugo ostat online , u 8 je dizanje i na moreee ![]() sto se hamma i slicnih tice - a modza radi za optimu ko ce ga znat , ja ne uzimam niciji post kao 100% trustworthy tak da ono ... sto se mene tice , moze napisat da skida brze od onih na 3mbita ak ga veseli. ja znam kak je meni , a isto tak znam da se ovo vise isplati do tcomovih 5 gb. to su nepobitne cinjenice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Pod naletima kopita zla
|
da radim za optimu NOT u ostalom zasto bi itko lagao kolko skine???? evo veceras mi je veza u totalnoj banani..pa sta sada..idem se malo zaliti...yea rajt... edit: u ostalom da malo pratiš forum mogao si do sada vec bez ikakvih problema zakljuciti di radim ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 06.04.2007. u 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
You'll Never Walk Alone
|
i meni napokon sad radi kako treba za razliku od jucer,zasad zadovoljavajuca brzina napokon...izgleda da cu i uspjet skinut nekaj s neta ![]()
![]() |
#794 | |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Sve 5,ja samo kažem da ima srećkovića kojima i dobro radi;ali zato ostatku ekipe radi čajno - ilitiga nešto kao na paru... ![]() Dobro da bar ponekome radi kako spada,ili da radi kako spada većinu vremena ako ne all time... ![]() @Hrvoje XYZ : Ma mislio sam da kažeš da si u banani i utučen,pa tko nebi kad mu ne radi kako se spada... ![]() Ali eto malo mog pravopisa ne škodi jel.. ![]() ![]() Pozz svima i da vam internet od uskrsa uskrsne i radi kako bi trebao... ![]() ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Pod naletima kopita zla
|
ozy nije bilo upoceno tebi...sada bas spremam mail za optimu..idu mi na zivce...bas cu ih pitati od kud im pravo da mi sjeku brzinu...o tome cu obavjestiti T-com i Hrvatsku udrugu za zaštitu prava potrosaca. Ta brzina nije veznaa uz p2p nego uz cisti http ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo meni upravo sa rapid-a ne ide preko 30 kb/s. Meni dosta i vraćam se na t-com idući mjesec. Zvao sam već više puta radi pinga, radi brzine, i za lovu koju plaćam ovo je tlaka koja mi ne treba.
![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#801 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo, ovako, budem napravio guide za eMule, pa ga tu postam, a što se tiče čekanja i brzine,najbolje ti je naći neku stranicu za eMule fileove, npr. VeryCD. Stranice je na japanskom, ali ima tražilicu, pa upiši šta tražiš ili pregledavaj stranice.Fajlovi koje direktno nađeš u eMulu, pogotovo ako nemaju puno sourceova, načekati ćeš se.Ja nekad čekam po 2-3 sata da se pokrene.Ili krene full brzo, pa se uspori i obrnuto...,ali ide.Evo sreenshota: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Kak ne shvaćaš, ne sjeku oni http brzinu, nego imaju zakupljen premali bandwidth od t-coma i onda kad korisnici skidaju sve se uspori... |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Disturbed
|
Poslao sam im mail, meni su rekli da se radi na zakupu veceg bandwitha i postavljanju nove opreme koja bi rijesila taj problem, te da rade na tome da odvoje pakete preko noci kako ne bi korisnici sa flatmax imali problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Pa nije valjda da svi na optimi imaju flatmin i da ih ima na tisuće koji jedva čekaju upaliti torrente i rs-ove baš u 22:00. Po meni tu nema nikakve dileme, Optima je neozbiljni operater koji je ugrizao više nego što može progutati, ali zna naplatiti kao da je veliki igrač. E, pa to ne prolazi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Premium
|
Ma sranje je ovo, ne sviđa mi se više... Upload po danu je 20kbps i još nemogu očitavat nijednu drugu stranicu. Onda mi prekine vezu nasred uploada i moram ponovo. A po noći je 7 kbps. Torrenti nejdu preko 15, 16 nakon 22h. Na mejlove ne odgovaraju ni da im napišem da sam Ivo Sanader. Za surfanje i RS je dobro, al sostalo crap. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
You'll Never Walk Alone
|
ma uzas i ja sam nezadovoljan izgleda da cu pricekat do kraja mjeseca pa onda vidjet kod konkurencije kakva je stvar,jer ovo je preocajno,vise ni prek dana nemres skinut malo brze nekaj... jedina dobra stvar je kaj nismo na ugovoru pa se moze otic od njh bilo kad.
![]() |
#809 |
Premium
|
Yep, to je jedino dobro, a i kad zbrojiš, ipak za manje para skineš više toga, al opet... neznam... ja sam si uzela optimu za torrente a ne za rapidshare... ovisno o tome kad mi amis pošalje papire u kaslić, ostat ću tu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Et, da budem iskren, s obzirom da mi sve radi manje više dobro i da je jeftinije nego kod T-coma i to da nije kod T-coma uopće, ja se zapravo veselim vašim najavama odlaska jer će se onda mreža vjerojatno osloboditi malo i ja ću na kraju imati normalne brzine i poslije 22 sata ![]()
![]() |
|
|