|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja sam bio na FLATmax -u i nazvao ih za svaki slucaj nek oni meni prebace na start tako da mi nemogu naplatiti nis kako god okrenes. Malo mi smrdi da bi mogli naplatiti flat iako se nespoijs ni jednom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
evp ja poslo mail , odgovorio mo covjek da ak nema spajanja nema ni racuna..al neznam modza se ipaq spojim , kolko cujem ovi iz iskona su spori a kak cu se inace spajat sljedeci mjesec , tcomovih 1 gb cu prebacit odma.. vidjet cu kaj cu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
hmm...pitanje Dal je i FlatMax limitiran( torrenti i ostali p2p), i to cijeli dan, znaci 24h ili samo poslje 22:00 ,pa do 7 ujutro?? Znam za situaciju kod FlatMin i blokiranje p2p posle 22:00. Na maxu sam,ali Torrenti nejdu preko 30kb/s.... poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Premium
|
Od 7-22 bi sve trebalo radit ok, ali od 22-7 su problemi na svim paketima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Optima je u banani totalno, evo baš pratim zadnjih nekoliko dana funkcioniranje. Naime oko 22:00 (par minuta prije) me diskonekta i nakon toga brzina je 20kb/s ako imam sreće (p2p). Baš mi se čini kako oni ciljano smanjuju bandwidth, ali nakon ovog mjeseca bye bye Optima, eto me nazad na Iskonu (T-comu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni P2P nije nikad ni radio preko 20kb/s, bez obzira od 7-22 ili 22-7. Zvao sam za ping i to su začudo malo popravili. Dat ću im još mjesec dana šansu a onda se vraćam grimiznom vragu. Ako ništa drugo bar će mi ping biti kako treba.
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Registered User
|
Znam da bi moralo od 7-22 radit ok, ali Torrente nisam natjeral preko 30kb/s.Mozda sam danas imal peh, probat cu uskoro ponovno.NIsam neki p2p downloader, ali htio sam si skinut neke filmove...pa sam presao ovaj mjesec s min na max i sad banana.Nikam nist. Dok je interneta i ove nacije, gladovat cemo i za uslugama, i cijenama, i brzinama kaj se interneta tice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Sredili su ti ping nakon poziva? Koliki ti je sad? Meni je ping poslije 22h oko 100, dok na t-comu duplo manji, čak i niže. To ne valja. Poslije 22h ne mogu čak ni normalno gledat clipove na youtube, buffa svakih 5 sekundi ![]() Razmišljam da se vratim na t-com pakete, ali opet, napravio sam oko 13 gb prometa ovaj mjesec na Optimi za praktički istu lovu. Možda se situacija popravi uskoro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
mislim da upravo zbog ovakvih razmisljanja (potpuno razumnih i objektivih) optima korisnicima i radi to kaj radi od 22-07 . Ja brojim dane ko u vojsci - nekih 02x - do prestanka koristenje i otime i tcoma bar sluzbeno(iskon je pod tcomom) ![]() mene fala bogu ne disconecta oko 22:00 , jednsotavno se sve uspori. evo sad mi je average ping gugla 57ms .. bas cu vidjet poslje. na tcomu oko 46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Oko 60 na PCE serveru, bio je oko 100 jedno vrijeme konstantno. Pa sam malo vikao i tako...
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
pitanje ... dok jos nije dosao racun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
RiDe Or DiE-O.G.
|
neka se oni ***u laganini jer treba im 2mjeseca da zakupe veci bandwich od t-srota to nije bas normalno ponoci nemogu skinut nista ,ja im dajem rok do kraja mj.ako ne poprave odem na amis adsl makar je flat malo skuplji al cu barem skidat kad cu ja htjet a ne kad oni dozvole.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
RiDe Or DiE-O.G.
|
ojpi e jesi ti mustra a ti bi dva flata a hee.da ja cu najvjerovatnije na amis al nemogu imat sve preko njih opet brzina njima a flat paket amisu,kad mi nisu dostupni.ps.sta mislite za koliko ce optima popravit ovaj problem iza 22h i ako uopce hoce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
o bože... to nije problem...po stoti put...tako piše u ugovoru te nemaju nikakvu zakonsku obvezu to mjenjati...apsolutno nikakvu! i meni bi pasalo da mi torenti pice cjelu noc 100kb/s ali idu na 25kb/s te se ne žalim previše jer radim dosta prometa! jedino što im se ima zamjerati je visoki ping u igrama ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() .. nego .. međutim da "tolko" ljudi okolo najavuljuje kak buju prešli s optime zbog toga možda nama koji ostanemo ipak malo te torente povecaju ... recimo na 50kb/s ... inace .. ja igram prek neta i nije mi ping tak strasan kak sam mislil da bu .. problema sa pingom sam imal jedino kad su ga imali i ostali koji su bili na t-comu .. inace poslje 22h mi ping poraste na cca 55 .. max 50 .. uglavnom se krece oko 60 .. kuc kuc -- da se ne ureknem ... ali opet neki veliju da njima je puno gorse .. valjda je to do toga kaj sam vu zagorju ![]()
![]() |
![]() |
#743 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Najgora stvar u cijeloj priči što nije do njih, a svi skaču po njima. Svi viču vratit ću se na T-com jer optima ne radi dobro. A T-comu i je cilj da se što prije što više ljudi vrati (zato i ne daju veći link, točnije odugovlače). Tako da ovim tempom nikad ništa nećemo ni imati bolje, pa se samo vi vraćajte. Ja ću sada radije dati više novaca čak i malo skratiti apetite neko vrijeme, samo da nije na T-comu. Da je ovo klasična tržišna utakmica, ok, korisnika nije briga što se događa između operatera i šta oni izvode dok god sve ide kako treba, ali ovo nije klasična tržišna utakmica i mi smo ti koji odlučuju o svojoj sudbini.
![]() |
#745 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam se vratio na sina od Sotone (Iskon), a Optimu neću koristiti dok god ne urede brzine. Ionako sad dolazi povećanje brzina i sniženje cijena fleta. Sad flet košta 199kn, ako padne na recimo 120-150 onda je puno bolje uzeti to nego ovaj impotentni link od optime, tih 50-70kn više za 24/7 full speed flat je prihvatljivo. P.S. Ne kažem da će biti tolika cijena flata, nego sam čuo da će pojeftinit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |