|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
DC++ neke nejasnoće
Vidim da svi hvale program "DC++" te sam ga odlučio i ja isprobati. Podesio sam ga po uputstvima koje sam našao na nekoj web stranici i uglavnom mi radi ali imam još nekih nejasnoća i problema. ----Radi mi samo u Passive mode a htio bih da mi radi u Active mode.U polju Active sam upisao svoj trenutni IP ali neznam šta da upišem u Port. Inače koristim router "Siemens Gigaset SE 555 WLAN dsl" i Windows firewall ----U favorites sam umetnuo jedan hub kojega sam pronašao (croatia.zapto.org:10000) i spaja mi se na njega bez problema ali kad hoću da mi izlista sve hubove, kliknem na gumb PUBLIC HUBS vidim da pokušava download liste (sa adrese ttp://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2) ali ništa, nakon 10-tak sec. piše "Download failed-connection timeout". ----Kada otvorim properties prozor od nekog huba vidim dole (pod Identification) da ima prazna polja pod: Nick -Password -Description. Šta dobivam sa time ako upišem svoj nick i pasword ili šta gubim ako ne upišem ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
public liste su često nedostupne. ubaci ovo u public hub list: http://dchublist.com/hublist.config.bz2 kod nekih hubova moraš registrirati nick. više-manje da više korisnika ne koriste istog. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Da ne otvaram novu temu... Prije kada sam koristio DC++ na Hub listama pisalo mi je koliko u odredjenome hubu ima sheranoga.... Sada mi kod svakoga huba pise 0 sheranog. Ja se naravno mogu spojiti na hub i skidat ali je malo nezgodno jer neznam na koje se uopce isplati spajat. Sada neznam jer sam ja nesto zaboravio ukljuciti ili je takva lista gdje taj podatak ne pise?
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() --imas puno drugih lista za download... google it --ako su polja prazna, uzima se nick i description iz glavnih postavka programa. nis ne gubis, koristi jedino ako imas username/password za hub ili ako hub zahtijeva specifican prefix ili suffix na nicku ([XXX]nick ili nickXXX) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
E ovako mora raditi u passivnom modu jer ti se vjerovatno IP adrese ne podudaraju jer koristis ruter. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Rjesenje navedenog problema navodno je DynDNS ili nesto sto radi na tom principu... Ja doduse nikad to nisam uspio upogoniti da valja al ljudi se kunu da radi... pa sad... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|