![]() |
DC++ neke nejasnoće
Vidim da svi hvale program "DC++" te sam ga odlučio i ja isprobati. Podesio sam ga po uputstvima koje sam našao na nekoj web stranici i uglavnom mi radi ali imam još nekih nejasnoća i problema.
----Radi mi samo u Passive mode a htio bih da mi radi u Active mode.U polju Active sam upisao svoj trenutni IP ali neznam šta da upišem u Port. Inače koristim router "Siemens Gigaset SE 555 WLAN dsl" i Windows firewall ----U favorites sam umetnuo jedan hub kojega sam pronašao (croatia.zapto.org:10000) i spaja mi se na njega bez problema ali kad hoću da mi izlista sve hubove, kliknem na gumb PUBLIC HUBS vidim da pokušava download liste (sa adrese ttp://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2) ali ništa, nakon 10-tak sec. piše "Download failed-connection timeout". ----Kada otvorim properties prozor od nekog huba vidim dole (pod Identification) da ima prazna polja pod: Nick -Password -Description. Šta dobivam sa time ako upišem svoj nick i pasword ili šta gubim ako ne upišem ništa. |
public liste su često nedostupne. ubaci ovo u public hub list:
http://dchublist.com/hublist.config.bz2 kod nekih hubova moraš registrirati nick. više-manje da više korisnika ne koriste istog. |
Da ne otvaram novu temu...
Prije kada sam koristio DC++ na Hub listama pisalo mi je koliko u odredjenome hubu ima sheranoga.... Sada mi kod svakoga huba pise 0 sheranog. Ja se naravno mogu spojiti na hub i skidat ali je malo nezgodno jer neznam na koje se uopce isplati spajat. Sada neznam jer sam ja nesto zaboravio ukljuciti ili je takva lista gdje taj podatak ne pise? |
Citiraj:
Citiraj:
--imas puno drugih lista za download... google it --ako su polja prazna, uzima se nick i description iz glavnih postavka programa. nis ne gubis, koristi jedino ako imas username/password za hub ili ako hub zahtijeva specifican prefix ili suffix na nicku ([XXX]nick ili nickXXX) |
Citiraj:
E ovako mora raditi u passivnom modu jer ti se vjerovatno IP adrese ne podudaraju jer koristis ruter. |
Rjesenje navedenog problema navodno je DynDNS ili nesto sto radi na tom principu... Ja doduse nikad to nisam uspio upogoniti da valja al ljudi se kunu da radi... pa sad...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:47. |