|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
sorry, ako griješim
Prvi put sudjelujem na forumu i sve što radim je više po instiktu nego "po znanju"...zbog toga sorry. Pročitala sam uvod u temu laptopa i mogu reći da su mi prosvijetlile neke stvari ali još uvijek sam neznalica. Želim kupiti prijenosnik ( lagan zgodan na oko) koji bi bio drugo računalo- stolno za igrice već imam. Prijenosno mi treba za posao (okružje učionice) i studij. Želim dobar ekran- ne prevelik, dvd pržilicu, bluetooth, modem ili "mogućnost" za brzu vezu, ne mora imati instaliran operativni sustav ( mogu dobit u školi besplatan), dovoljno memorije za vistu, podesan priključak za DLP projektor, zgodno bi bilo vga kameru za male ludosti i cijena do 7000 kn. U obzir dolazi Lenovo, Dell, HP jer mogu na ta računala ostvariti popust. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
ovo sa dodanih 512mb ili 1gb rama? zadovoljava sve tvoje uvjete i ima čak i kameru http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=4959 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne zadovoljava sve uvjete - nema BT. HP ima vrlo često ugrađen BT, ali je kamera nije toliko često na njima.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Igx, hvala, mislim da ću te poslušati. Još malo moram razmisliti. SPLiFFe mislim da si u pravu- kabelčić rješava problem. Kad budete išli na more, svratite na kavu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |