![]() |
sorry, ako griješim
Prvi put sudjelujem na forumu i sve što radim je više po instiktu nego "po znanju"...zbog toga sorry.
Pročitala sam uvod u temu laptopa i mogu reći da su mi prosvijetlile neke stvari ali još uvijek sam neznalica. Želim kupiti prijenosnik ( lagan zgodan na oko) koji bi bio drugo računalo- stolno za igrice već imam. Prijenosno mi treba za posao (okružje učionice) i studij. Želim dobar ekran- ne prevelik, dvd pržilicu, bluetooth, modem ili "mogućnost" za brzu vezu, ne mora imati instaliran operativni sustav ( mogu dobit u školi besplatan), dovoljno memorije za vistu, podesan priključak za DLP projektor, zgodno bi bilo vga kameru za male ludosti i cijena do 7000 kn. U obzir dolazi Lenovo, Dell, HP jer mogu na ta računala ostvariti popust. |
ovo sa dodanih 512mb ili 1gb rama?
zadovoljava sve tvoje uvjete i ima čak i kameru http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=4959 |
Ne zadovoljava sve uvjete - nema BT. HP ima vrlo često ugrađen BT, ali je kamera nije toliko često na njima.
|
nikad mi BT ne bi bio presudan kod kupnje laptopa. Ispod 100kn kosta usb BT dongle (koja rijec jbt)
|
Igx, hvala, mislim da ću te poslušati. Još malo moram razmisliti.
SPLiFFe mislim da si u pravu- kabelčić rješava problem. Kad budete išli na more, svratite na kavu;) |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:06. |