|
![]() |
#601 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() došel sam doma oko 1900,presvukel se i jesti.....i jedem ja tak ...prođe dnevnik,jedem dalje prođe i floverka,sad bu i film na Novoj skoro gotof...desert i zalevam pifom...onda znate da je trening svjetski.... btw,kdo bu se došel vu Zaprašsic na 4 slet mladih Žderonja vu petek popodne??????hajmo....anyone?? ![]() ![]() ![]() heee,ovo je 600 jubilarni post,ha?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: ufffff,sljabo mi je.......
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Inaće ne da mi se pisati ... ali vu subotu svarba, a nakon toga cipanje govedine u nedjelju ![]() Još uvijek se oporavljam, a jučer su bili pri meni moji kumi ( njih dvoica ) - hebamu - kebab poslije 19:00 i deri po pivčugi. I onda neš imal škembu, vražju mater neš imal škembu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja ovaj vikend imam alkoholnu pripremu ( izostal sam z pripream prošla dva vikenda), već vidim kak su pive plakale kaj ih nisam popil, a sad zanm kaj bu bilo bum došel vu dućan i sam čul pive kak mi vičeju: Kupi me, popij me, dobro sam rashalđena, ja to bum onda teškega srce i napravil. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Prigorec po defaultu
|
![]() First date, a onda date>> Upoznali su se u subotu navečer u mračnom kutku diska i razmijenili brojeve telefona. U ponedjeljak je on nazvao nju i neformalno ju pozvao na kavicu u utorak, u 8 pod satom. Spuštaju slušalicu... ONA 28 i pol sati prije dejta : Zvao ju je, Isuse, zvao ju je!!! Zove najbolju frendicu i melju četiri sata treba li ići na frizuru, kod pedikera, fakira, psihologa i na barem tri plastične operacije. Urla na telefon od adrenalina sve dok ju otac (koji od nje ne uspijeva zaspati) ne krene klat krvavih očiju. Priča s mamom do tri ujutro o tome kako je tata dok joj je pjevao serenadu u Tisnom pokisnuo i dobio šarlah i još x vrckavih obiteljskih tračeva. Noć provodi besano, hipnotizirajućim pogledom gledajuć u ormar ne bi li joj se 'ukazala' garderobna kombinacija. Ujutro 'dana D' odlazi u grad i kupuje potpuno novu odjeću jer je zaključila da ništa u ormaru nije dovoljno dobro. 10 sati prije dejta Šizi zbog podočnjaka (pobogu, otkud sad oni, a tako se zdravo hranim?!) i provjerava što joj fali od šminke. Trči do obližnjeg DM-a po olovku za oči koja će joj pasati uz torbicu. Olovka je 3 cm veća od torbice pa je sakati tatinim kombinirkama i zasere si nove krem hlače koje su joj do te sekunde bile savršene. Ide po nove hlače. Na putu doma shvati da su joj ispucali vrhovi; plaća frizerki duplo da ju primi bez narudžbe, a kad je već upala, stavlja i farbu koja joj se ne sviđa te pramenove. Kupuje usput i novi parfem, iako mu tete u dućanu još nisu ni cijenu napisale. 5 sati prije dejta Počinje s donjim rubljem. Izazovno - ne. Otkačeno - ne. Postupak se ponavlja kao kod pasijansa, kad otvorite sve karte pa idete probat ponovo. Grudnjak joj ipak ne paše uz bluzu. Plače i maskarom si zasere hlače. Poluluda uzima mamine iz njenog ormara. 3 sata prije Pere se, depilira, voskira, šmirgla zube, trga desni. U kadi je 30 centimetara debeo sloj raznih soli, kiselina, ljekovitog šljunka i izumrlih školjkaša. Čupa obrve, puši kutiju s krive strane, psuje, grize na svaki pokušaj ulaska u kupaonicu. Tata od muke piša u kriglu. 1 sat prije Dobiva mengu i zasere hlače. Skviči, frkče i skida s mame zadnje hlače u stanu. Svi joj se miču s puta jer sije smrt gore od kužnog sifilitičara-triperaša hadezeovca s megahunjavicom. 10 minuta prije Polijeva se miomirisima, trlja pazuhe borićem iz auta i skuži da se zaflekala parfemom po hlačama. Lupa glavom o volan i pokupi tramvaj. 15 minuta poslije termina Stiže na dogovoreno mjesto. Ugleda ga i pomisli: 'O, Bože, kako je lijep!!' ON 3 sata prije dejta Gleda telku i kopa nos. Pokušava se sjetit što se dogovorio za večeras. Usred misaonih napora, nježno se čohajuć po testisima, shvaća da nije bacio majmuna već dva dana jer se u subotu tako zapio da je tek jučer donekle došao sebi. Nakon drkice se ipak sjeti da ga večeras očekuje kavica s jednom od dvije ženske od subote, kojima se ne može sjetiti ni face, a kamoli imena, ali je u nedjelju našao broj nažvrljan na podlaktici. 2 sata prije dejta Odlazi gladan u kuhinju češkajući se po testisima, kad tamo na stolu čvarci, špek i luk. Razmišlja dobre tri sekunde ima li se smisla žrtvovati, a onda fino posoli glavicu. Obilatu večeru zalijeva s dvije pivice i podriguje silinom tustog nilskog konja, sve dok bijesna mama ne uleti u kuhinju. Žica mamu 50 kuna. Mama ni ne pomišlja da mu da. Objašnjava mami da ima novu curu i da bi joj kupio neki cvjetak i poklončić. Mama ganuta vadi 64 kune i kartu za tramvaj i počne pričati kako joj je tata '56. donio na sastanak pet ukradenih crvenih ruža, pa ju je htio poljubit, al je došao vlasnik vrta s grabljama, pa su morali bježat, pa odonda ima kurje oko. Ne dočekavši kraj dobro poznate sage, bježi netragom iz kuhinje do dućana. Kupuje pljuge i dvije pivice od mamine love te u birtiji odgleda kraj tekme. pola sata prije dejta Dolazi doma i suočava se s vječnom dilemom. Tuširat se ili samo oprat jaja? Gleda sažetak finsko-derviške-habsburške treće lige zapad u hokeju na pijesku za žene veterane invalide i zaključuje kako ionako sutra ima nogač, pa će se iznojit te nema smisla da se cijeli moči. Nevoljko ode proprat pišu. Dok desnom rukom perucka onu stvar, lijevom uspješno ruši sve četkice za zube u lavabo. To očigledno užasne mamu koja je upravo došla izvaditi veš iz mašine pa ukopana zbunjeno zuri u prizor pred nosom. 15 minuta prije Sjedi na krevetu i šnjofa podkrevetne čarape koje još uvijek mogu poslužiti... ... dok gaće ipak ne mogu. Mogu jedino nekoj gatari i forenzičarima. Kreće, ali na vratima mu se prisralo. A to se ne propušta. Grabi Sportske, češka se, prducka i meditira sve do zadnje strane. 15 minuta nakon termina Došetava na mjesto sastanka igrajući džepni bilijar. Ugleda ju i pomisli: 'A, u kurac! To je ona s manjim sisama...' |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Prigorec po defaultu
|
![]() .........e najbolje mi je ono kad je u kuhinji.......... ![]() ![]() ....."Odlazi gladan u kuhinju češkajući se po testisima, kad tamo na stolu čvarci, špek i luk. Razmišlja dobre tri sekunde ima li se smisla žrtvovati, a onda fino posoli glavicu. Obilatu večeru zalijeva s dvije pivice i podriguje silinom tustog nilskog konja, sve dok bijesna mama ne uleti u kuhinju. " ![]() ![]() ![]() ![]() to me tak podsjeca na moje mladalacke dane!!!!!:burn: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Stari moj-ti si pukel skroz-naskroz ![]() Prvo huliš i na Žderonjama spominješ rigoleto poslije papice....a sad ovo... Kaj si u nemilosti kod babe? Opalila ti opet dijetu? Lupa te muška menopauza? ![]() ![]() ![]() Ili sve skup? A ja sam li-epe sinoć oko dvije vure poslije ponoći fino stavil na stol paradaz, ostatak krmića, dva karabatka, kruh, ljuti ajvar...i ubio se ko" svinja... Rok... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#608 |
Headbangig Grunf!
|
ROFLMAO!LOOOOOOOOOOOOL!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Evo gajba za AMDejca! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A to sa riti mi je čista misterija-mene ne peče ni kad bi pojel teglu fefača... I baš mi je bilo od takve papice fino u želucu ![]() I kak da onda nemam špekinu??? Kad požderem nekaj delano sa uljem vulgaris-u škembi mi je tak-tak...napravim čobanac na masti od dobrog starog pu-ajceka i sve super...jebiga... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() ja sam danas jel opaku picu... neću reć odkud (s jaruna) i zvala se Diavolo :clap: feferoni, curry, mađarski kulen, sve ljuto... zakon. ekipa na poslu mi je sve živo preklela kaj sam ih nagovoril. fala vinceku da imamo vina... da, znam da nije baš za žderonje, ali probajte ak imate priliku... baš je onak fino pikantna |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nisam ja nego kretenčina koja me je pobrao-bem mu mater i njemu i Eurohercu ![]() A možeš ga jebat...valjda budu isplatili do Božića...fakat sam se nazajebavao i izgubio živaca sa njima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A đe je Paske :confused: ![]() Al bu bilo sad vađenje masti, idem sad speci kokice, zavaljat se u fotelju i gledati Santa Barbaru...ups.... thread: Žderonje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Prigorec po defaultu
|
![]() ko bu koga nek svoj svoga............ tak mi i treba kad idem trgovine delati sa prizejenim Prigorcem!!!! ja se zahliknul i zagrizel kak stuka na Krapini...a kad ono...neda mu zena...kaj bu mu punica rekla......... ja stel raprodat brze bolje svu sirotinju da si priustim onu njegovu ljepoticu...kad ono........puf!gotofo...nema...... tja,otkazal sam prodaju gore navedenog posto od kupovine nebu nic......al znam da bu nekdo naje.......!!! takav zajeb more oprati same 2-3 gajbe pive i hrskava res zapecena kozica (i jos ponekaj!!!)mladeg pujceka da ispere i izhlapi moj otrov(odbacenog ratnog profitera...) i vrati smjesak na moje lice!! ![]() ![]() ![]() krf mu bum popil i to na zastopanu slamcicu... ![]() kaj mislite Zderonje i pridruzeno postovano clanstvo ,koja bi po vama bila najbolja kazna za P askea...da mu se propisno "oduzim"??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Premium
|
Re: e sad........da mu .......
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Kao uvaženi član i moderator Žderonja preporučam kaznu u obliku Janka Jankovića. Pa da sve bu de u stilu. Porota je glasala JEDNOGLASNO - sa JEDNIM glasom za.
![]() |
![]() |
#617 |
Prigorec po defaultu
|
![]() pitam ja dececa nutri dal ima "bebu"...sam da je male "opipam",decec je pravi,prejde vu skladisce i donese mi Saphirre ovu 9800 pro,mljac!!!! pitam ja samo informatifke radi kvanto kosta....:2900.00 jezerac...... ![]() ![]() ![]() elem,da ne pobegnem s teme......je veci sam,Paske ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za neuke i neobavjestene:rvanje,judo,street/srednjaci-knezija!!!!/ pajser od 2 metra,a i jebes Prigorca kaj nema nis za raubsic!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Headbangig Grunf!
|
Ma koj Kelj na lešo, kelj z dodatkom blitve na lešo i uz to za pitmalku vodu, i tak punih deset dana. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#619 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() ![]() Kao drugo .... Je, čujte, gospodo cijenjeni suci suda žderonje (tm) - ja tega nis niš krif. Nekaj sme se pregovarali o trgovini, ali penezi nisu prešli z ruke vu ruku niti je pluvačka našla svoje mesto vu šaki prije rukovanja. Prosim lepo gospodo cenjeni suci ovega časnega Žderonje suda, da shvatite perfidnu i prljavu igru slobodne trgovine, vu datom trenutku nisem bil vu mogučnosti prodat datu lepotu cijenjenom gosponu žderonji - Mitzeku. Ja sam se nadal da bu cijenjeni, zajebani, Zagorec tega shvatil i da do ovega ne bu morale dojti. Da se pravica na sudu išče. Ipak če je tak, a tak je, ja prosim cijenjeni sud da odobri mojoj malenkosti pokoji dan da iznese svoju obranu - čim je složi na najbolji moguči način. Ipak, cijenjeni Žderonje suci - voljen sem prihvatiti kaznu, ukolike ni preteška, bez pogovora iz poštovanja prema kolegi Mitzeku. Vukolike kolega Mitzek ne odustaje od astronomske zadovolštine, ja nema drugega izbora neg se braniti na sudu časti vu Lobelu - dok ne padnemo pod stol. Kaj se žederila ftikavlje - tega bude bila, predlažem, izvan sudska dogovorština između dve sukobljene strane. Na kraju bi same štel reči kak je gospon Mitzek meni zel 2 metra mejaša i da se samo zna s kakovim gosponom imate posla - da mi je zemlje z ovih žulevitih ruk zel, pa mi sad deca moraju odojka i prasic gladni biti. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() mislim da drugi put nebi napravil takvu gresku u koracima...( a ja se jos zauzel za njega da ga "iniciramo i inguariramo " v Zderonju!!!-zar i ti sine Brute??? ![]() molim lijepo....DR RAK je napravio iskorak prema razumnome razmisljanju...(JANJE JANKO) i shodno tome preporucam da se vodite time kao mislju vodiljom.... paske.....? jos bus i dobro prosel...!!decki bi te hitili na leso,mislim kelj...ami ti damo da lovis dimove dok jedemo.....ha,kaj ni bolji RAKOF prijedlog??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#621 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: ma koji kelj,kakvi bakraci......
Citiraj:
![]() Vidim ja da bu me ovaj zajeb koštal kulike i 9800 pro ![]() Nemam ja niš protif počastiti cijenjene žderonje, samo kaj vi si skupa morete požderat više nek kaj morem zaraditi ![]() Niš - zmisli nekaj kaj manje košta po džepu, a opet bu mi bilo žal kaj pesu za ono kaj sam napravil. Ili još najbolše - se dogovorimo kad mi nema žene doma, pa onda vudri po sarmi dok vam se želuci ne raspukneju ![]() ( vus put - ja sem židof - imaj to na umu kad z menon posluješ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: e sad........da mu .......
Citiraj:
ja da sem vu tvoju sikaru zagazil???sad si se sam odal!!!! gospon sudec...ja gabum i jopet tuzil dok ne bu of vrag Prigorski ispral lazlivi gubec bar z 232 pive za kaznu,a za Janka se bume mi ostali pobrinuli(po kratkom postupku,z mladim lukom i na jengof RACUN!!!) ak je kader s time zadovoljscinu poravnati,casni sudec,bute mi bili svedokom ("vu birtiji kod gazde pred cijom se lesom furt vrti...)..da zajedno presudimo jel bu dosti 4 il 5 kilica "pravnoga lijeka!!!narafski,ostatak zderonja bu svojom nazocnoscu garantiral fer i posteno "mirenje" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....u jesam ga...jos male i morti skrti Prigorec pljati bar 2-3 runde vu Lobelu.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Premium
|
Upravni odbor Visokog Sudstva odlucio je da u parnici 472568 u kojoj tuzitelj Mitzek optuzuje okrivljenika Paske-a radi lansiranog odjeba, da je okrivljenik duzan izvrsiti 2500 dobrotvornih radnih sati te namiriti okrivljenika i njegove drugove s obilatim porcijama janjeta te vina, pive i ostalih derivata. Okrivljenik ima pravo na zalbu koja se nece prihvatiti! Zagreb, 04.12.2003 12.04h |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Premium
|
Re: Re: ma koji kelj,kakvi bakraci......
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: ma koji kelj,kakvi bakraci......
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: Re: Re: e sad........da mu .......
Citiraj:
![]() Kaj se pijače tiće vu Lobelu - kulike moreš pit, ja morem plačat ( do 2 gajbe ![]() Kaj se škrtosti tiće - žalosti me takova izjava cijenjeni prijatelju. Da komad silicija i plastike dođe između nas i prije nego kaj smo imali priliku bolje se upoznati ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Super Moderators
|
Mislim da bi jen "gablec" pri štreki popravil stvar ![]() Kaj je je... i bude jeftinije neg opijanje u Lobelu...karnić "domaćeg", male pu-ajceka, janka, i to je to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() ![]() Kaj se gableca tiće - uvijek se moremo pri štreki najti i izubijati ko životinje - ja sem za ![]() ![]() ![]() ![]() Još nisam nikad čul da sudec nakon presude odštete uzima postotak - ako je i zel, sad lagano fučka vu reštu ili je na najboljem putu tam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ko da neznaš da se postotak dogovara PRIJE ![]() ![]() ![]() Osim toga Žderonje su po vokaciji zainteresirani pribivati tam gdje je janko i dobra stara njasvi ![]() A i tak bi trebal fatat Jančića za osiguranje pa mi bude usput. Dakle-glede i unatoč...nebu suda nego bu se provodio postupak pomirenja. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
jer da se provede zadovoljavajuci postupak mirenja,treba se i prvo dobro sposvaditi!!!!(tak veli ona moja....a onda je valjda tak!!) ![]() kaj se obestecenja tice:: pa nisam ja izbirljiv,nemora vu birtiji..more i domace,dapace!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sad nemoj i ti ponovit moju gresku.....poravi dojam o Prigorcima...nemoras pravit svadbu..nek bu kak na krstitkama i dobre!!!!:burn: ili bus navlekel papucice i rekel da se tvoja baba srdi kad ti nekdo tvoj dojde vu goste!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|