|
|||||||||||
|
|
#8941 |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam se sad nazderao ostataka od rucka, pilecih pohanih snicli,cikle, pire krumpira, kokosije juhice... stara pravila roladu od banana sad bi mogao uzet bicikl i otic od jaruna ili dalje da se istrosim ![]() |
|
|
|
|
|
#8942 | |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8943 |
|
mrzi zimu
|
hahahaaaa.... ...evo, ja se vratila od bake... ![]() i dragi mi se vratio s cebita pa sam onda za rucak napravila pohanu piletinu i salatu od pecene paprike, fini kruh sa suncokretom i pitu od jabuka ...toliko sam se najela da sam sad raskopcala remen na trapericama jer ne mogu normalno sjediti u stolcu ispred kompa idem si sad skuhat jednu ![]()
|
|
|
#8944 |
|
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
jao kava. kava je dobra. kava je izvor novca.... 1) skuhaš kavu 2) radiš cijelu noć 3) dobiješ pare .. al ne kava kakvu ti piješ naziv za kavu kakvu ti piješ bi trebao biti "divka light decaff suggafree lowfat"
|
|
|
#8945 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Prije utrke se dobro najeo pršuta i sira. Oko 9h pojeo pecivo sa sirom. Za ručak čikn sa krompjerima. Sad me glava rastura jer se nisam već dva dana naspavao i idem se nažderati i pokušati zaspati ![]()
|
|
|
#8946 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
dragi se vratio s puta a ti se tako usvinjila iako mislim da mu ovo raskopčavanje remena ne smeta (nhf ofkors)@tor..hehe to se cjeni..imao sam i ja maldog luka samo sam ga zaboravio staviti na listu "probavljenog" ![]() idem dovršiti roštilj ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8949 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#8950 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ogladnio sam ko pes i sad preturam po friću, sve kaj je bilo za narezat sam poŽderao, ostala je samo staklenka dagnji i par konzervi skuše sa povrćem ![]()
|
|
|
#8951 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
i ja bogme razmisljam sto jesti sve si mislim da bi neki kebab mogao sjevnuti ![]()
|
|
|
#8955 |
|
mrzi zimu
|
...dragi mi je bolestann pa kuham samo lagano ...jucer: pečene orade, zelena salata i kuhani krumpir... danas: goveđa juhica s domaćim griz noklicama, kuhana govedina, pire krumpir, kuhana mrkva, sos od paradajza i hrena ...a za sutra cu vjerojatno bolonjez...
|
|
|
#8956 |
|
sto da napisem ?!
|
ja sad bio u tramvaju, gladannn, a neke dvije zene se razgovaraju, a ja nemam drugog posla i slusam ih, kad ono zene pricaju o jelu, nesto tipa sunku i sir izrezat na kockice, stavit ih u vrhnje, ispec palacinke, na onu stranu koja se nije zapekla stavit te mjesavine, slozit u trokut, i na kraju ih ispohat... meni se kiselina digla, jos vise gladan, sad sam se nazderao pileceg bijelog mesa u nekom umaku od gljiva, tjestenine (stara pravila), cikle ![]() |
|
|
|
|
|
#8958 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas je bio ručak na brzaka-dvije kranjske i špek sam prepržio na masti malog pu-ajceka i gore lupio pet strajbanih jaja Nije bilo loše.
|
|
|
#8959 | |
|
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
mesine masne! puno mesine masne za snagu i šljivovice slavonske za zdravlje.
|
|
|
|
#8961 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
evo bas marno dva toasta sa time da nisam imao "kruti" sir vec za mazanje al mogu reci da su za silu dobri ![]()
|
|
|
#8962 |
|
mrzi zimu
|
...burek sa sirom i jogurt... ali nije mi bas nekako sjelo dobro... ...cini mi se da je burek star i samo podgrijan ![]() ...kupila sam onih baby paradajza pa cu od toga navecer napraviti salatu (onak s maslinama i fetom )...a ima domace šunke i špeka u fridžu...i onog tvrdog kukuroznog kruha ...meni je taj kruh MRAK
|
|
|
#8965 |
|
Pod naletima kopita zla
|
evo..pecene plačinke sa sirom ![]() http://www.imagesforme.com/images/8138palacinke.JPG sorry na lošoj fotki...trese mi se ruka dok ih gledam |
|
|
|
|
|
#8966 | |
|
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
obožavam...pogotovo slatke to fakat nisam sto godina jela ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8968 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Fairy, a di je meso? Ja danas cijeli dan jedem pljeskavice bez priloga. Samo bijeli kruh sa hrskavom koricom.Napravio sam ih od 1 kg faširane svinjske lopatice. Ostalo mi je još pola kile to ću sutra jer je post. Nebi bilo u redu da pojedem na taj dan cijelu kili mesa.
|
|
|
#8969 | |
|
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
al bit će sutra seitana sad dok sam pročitala tvoj post skužila sam da danas opće nisam jela kruh kad smo kod kruha-jel jeo tko ovo -finn crisp raženi hrskavi kruh? to isto namjeravam kupit sutra izgleda fino |
|
|
|
|
![]() |
|
|